Ocena kierowcy - Skoda Octavia III Kombi

Silnik 1.4 TSI 140KM 103kW
Rok produkcji 2014
Skoda Octavia III Kombi 1.4 TSI 140KM 103kW 2013-2015 - Oceń swoje auto
Nie kupiłby ponownie
Jestem posiadaczem wielu aut wszystkie są w firmie w sumie 12 szt Skoda kupiona tylko dlatego bo była na nią dobra cena. Co do super opini które się tu pojawiają powiem tyle niech panowie z ASO Skody zajmą się czymś innym a niżeli okłamywaniem ludzi. Skoda jest sprzedawana firmą a te 2 - 3 lata i pozbywają się auta zanim zacznie generować koszta. Co do jakości Skody to jej niema kto zna temat to wie co czai się pod maską a porównanie tego auta do WV to kpina bo sprężarki alternatory wtryski elektronika i cały osprzęt auta jest robiony osobno dla Audi ( standard wysoki ) VW ( normalny ) Seat + Skoda ( ekonomiczny ) ekonomia ma zaletę jest tanio i ... ( wiadomo co ) Więc wystarczy wpisać hasło na NAJGORSZE SILNIKI i co mamy jednostki napędowe skody. Tak więc panowie z ASO i osoby z niską samo oceną własnej osoby proszę nie wciskacie ludziom "kitu" oni zbierają na uto często wiele lat a potem kupią to pseudo auto i się z nim męczą. Na koniec dodam iż WV czyli i skoda są oskarżeni o łapówki mające za cel podnieś w rankingach bezawaryjność aut ( VW Seat Skoda) celem było każdy wie co, nie psuje się wiec dobre. Ja miałem wiele aut a Skoda ta nie jest moją jedyną ale mają jedną cechę wspólna po 3 latkach auto trzeba szybciutko sprzedać bo naprawa za naprawą. Podsumowując auto nie jest tragiczne jest przeciętne i tyle .

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.4 TSI 140KM 103kW [l/100km]

9,3