Silnik bardzo zrywny jesli dobrze pracuje,ale bardzo głośny i himeryczny. Podczas jazdy miejskiej problemy przez DPF, podwyzszone obroty, dławienie, spalanie nawet do 15L w trakcie oczyszczania DPF. Wpieprza olej jakies 2L dolewki od przegladu do przegladu (15tys km)
Ktoś tu czegoś nie dopracował???? Oszukują ludzi!
Całkiem nieźle, ale czasami sie zawiesza. najbardziej wkurzajace podczas wkladania jedynki czesto wchodzi mi wsteczny. Stara octavia była lepsza.
Moja RS dobrze sie trzyma nawet bardzo, ale tylne zawieszenie zdecydowanie za twarde. pupa boli po 200km. Nie lubi dziur, nie mowiac o kiepskich drogach. frajda na krotka chwile potem katorga!
zALEżY W KTORA STRONE. Bardzo dobre czujniki parkowania!
Bez zastrzeżeń ale i też brak emocji. Taczka
zdecydowanie dopracowane w stosunku do octavii I. Jest tak jak ma być, ale to chyba standard obecnie.
wystraczy miejsca dla wszystkich. Dobrze że siedzi sie wysoko.
Cholernie głośne auto. Silnik jak traktor wyje jak skurwy...n, słychac zawieszenie i opony wiec nie ma wyciszenia. Octavie I była zdecyudowanie bardziej cicha! Nie dopracowane auto!
chleje jak na 2.0 tdi trasa 6-9L, miasto 8-15L, przeglady przecietne mam rabaty w skodzie, ale chlopaki w serwisie nie wiedza za duzo na temat mojego auta... a problemow bylo duzo od samego poczatku.
1.9 tdi paliło 6-7L przy takiej samej jeżdzie... 2.0tdi to pomyłka!
120tys zł za RSa,
śmiechu warte, właściwie teraz tylko płakać jaki byłem głupi.
To jest moja trzecia skoda i NIGDY WIECEJ! Skoda to juz nie jest VW to czeszka. Tesknie za starą bmw.
brak słów, kontrolki sie zapalaja co chwile. serwis nie wie co sie dzieje, wkurwia juz mnie to. dobrze ze na gwarancji. Dzien po zakupie auta wypadla śruba od mocowanie siedzenia kierowcy i siedzenie było luźne. reklamowalem blokade skrzynie biegow i zestaw glosno mowiacy 2 razy... brak słow
Slłychać stuki w ukladzie przeniesienia napedu podczas zmiany biegow, jakbt byl jakis luz, jeszcze nie wiem co sie dzieje
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI CR DPF 140KM 103kW