SILNIK - niezwykle kłopotliwy od 2008r na naprawy wydałem ok 5000 tyś zł. Dodatkowo spalanie deklarowane przez skode to dyrdymały miasto latem 9 litra zimą 10 - 11 litra MIN . Elastyczność słaba auto ktore ma 160 KM powino latać a tu się okazuje że meganka III 1.4 130KM benzyna wyprzedza mnie bez najmniejszego kłopotu i odchodzi mi mimo że cisnę na MAXA. ZAWIESZENIE twarde czuc każdą ale to kżdziutką dziure a jest ich sporo na polskich drogach ( naprawy będą częste kiepskiej jakości elemęty te orginalne jak i zamieniki i do tego wcale a wcale nie tanie) PRZESTRZEŃ doskonała tyl przód idealnie . ERGONOMIA to samo. Wyciszenie fatalne stuka puka swiszczy TRAGEDIA. TRWAŁOŚĆ kiepska silnik fatalny skrzynia cieknie tapicerka wygląda ja stara szmata kierownicy niema dosłownie to samo mieszek , plastiki na drzwiach zaczynają pękać !!!!!!! to nie żart skoda tak kiepskich materiały użyte po 100 tyś km się sypią! id do tego coś co mnie zaskoczyło RDZA auto z 2008r i rdza!!!! na klapie, zawiasach drzwi, pod maską KOSZMAR.
Auto nie jest koszmarem ale SKODA w dostateczny sposób mi obrzydziła sama siebie> Na koniec dodam żę to moje 9 auto i takiej zrazy poza Punto Fiata nie miałem a te bzdury że to dobre sprawdzone auto? skąd to (zadupia gdzie wujek Mietek miał poltka i skode sobie zakupił i z radość popuscił i bzdury gada jakie to dobre auto bo wspomaganie ma i rdzy mało itp. frajerskie gadki ) NIE POLECAM!!!!
1. 4 1.8 2.0 TSI to śmieci złomy, tak jak 2.0 TDI
ekonomia HA HA HAHAHAHAHA 9 -11 litra HAHAA
komputer , panel klimatronika, rozrusznik 2x , centralny, kluczyk rozleciał się w stacyjce skoda tak ma to słowa pana z ASO !!!!!!! . i jeszcz e 20 - 30 innych awarii szkoda pisać
silnik 2x , itp.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 TSI 160KM 118kW