: Spodziewałem się gorszych osiągów jak na samochód sporych wymiarów oraz wagi przy 102 KM czy na gazie czy na paliwie spisuje sie wyśmienicie.
Samochód jak na tą cenę i z wyposażeniem klimatyzacja poduszkami powietrznymi oraz instalacją gazową, nie wspomnę o lusterkach podgrzewanych, szybach elektrycznych itp.
Przy większej prędkości słychać szum w kabinie a tak poza tym to ładnie chodzi kultura pracy ok.
Nie narzekam wszystko ok.
Układ jezdny doskonały.
Na klime nie narzekam działa poprawnie - szybko chłodzi jak i ogrzewa samochód.
Duża przestrzeń bagażowa oraz nie spodziewałem się sporo miejsca z tyłu dla pasażerów. O kierowcy nie wspomnę ponieważ jest doskonale.
Przy dużych prędkościach bez biegu 6 szum w kabinie co na dłuższe czasy trochę męczące.
Na trasie jeśli chodzi o gaz spala doskonale - około 7,5 nawet mniej niekiedy. Po mieście trzeba liczyć około 10 litrów. Napraw jeszcze nie miałem i na razie samochód jest na gwarancji więc problemów nie ma.
Cena jak za takie wyposażenie doskonała. Samochód sprawuję się wyśmienicie. Ekonomiczny, tanie części i fajny wygląd.
Brak jakichkolwiek awarii jak na razie.
Brak jakichkolwiek awarii jak na razie. Samochód na gwarancji nóweczka wiec co ma się psuć.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 MPI 102KM 75kW