: jest cichy i dobry,jak przeżył trudy podróży do Hiszpanii,góry itp. jazda prawie non stop,nie sprawiał kłopotów.Z początku byłem sceptycznie nastawiony i obawiałem się,ale się sprawdził bardzo dobrze.W tym roku czeka go Chorwacja.A tak wogóle to miło zaskoczył mnie cały samochód z tego modelu ma dobre hamulce i dobrze trzyma się drogi.Silnik elastyczny dobrze wchodzi na obroty,piatka już przy 60 na godz. w miescie i poza nim Na trasie można na piątce wyprzedzac spokojnie.Sam samochód jest duży i pakowny.Zanim kupiłem Skodę byłem w wielu salonach i jezdziłem różnymi samochodami,Reno,Peugeot,Honda,nastawiony byłem na Toyotę Avensis,ale cos mi nie pasowało jakby zawieszenie było żle zestrojone z karoserią-słyszałem stuki,był też Opel miał jakby sztywną kierownicę,ciężką,stanęło na Skodzie Octavi II kombi i nie żałuje to dobry samochód,a fabryka w Mlada Bolesław jest najnowocześniejsza w Europie.Czesi wchodząc do współpracy z Niemcami wiedzieli co robią,już niedługo pozostawią w polu te bardziej - jak to niektórzy określają - renomowane marki.Wystarczy popatrzec na nowego Superba.Na zakończenie chcę dodac,że życzę wszystkim takiej fachowej i wyrozumiałej obsługi jaką spotkałem w salonie Skody w Łodzi przy ul Szczecińskiej.