Pracuje poprawnie, zapala nawet w najwieksze mrozy (parking pod chmurką).Silnik mógłby szybciej sie nagrzewać,ale ogólnie ok.
Precyzyjna, łatwo zmienia sie biegi.Krótka jedynka. Na dwójce załącza sie turbina i autko ze świateł idzie jak rakieta:).
Dość precyzyjny. Układ wspomagający działa poprawnie.Przełożenie przekładni kierowniczej dobre.
Widoczność dobra. Lusterka wystarczające. Jedyny minus to dość szeroki słupek A, który podczas pokonywania długich łuków drogi ogranicza widoczność.
Wygodne miejsce za kierownicą i na fotelu pasażera. Z tyłu nieco gorzej, ciasno mał miejsca na nogi a \"kanapa\" przypomina ławkę z parku.
Klimatyzacja działa poprawnie. Jedyna uwagę jaką bym zamieścił w tym miejscu to długi czas nagrzewania pojazdu, co szcególnie zimą powoduje marzniecie podczas pokonywania pierwszych kilometrów.
Wystarczająca.
Wyciszenie fajne do 100km/h, potem spory szum męczący w dłuższych podróżach.
Auto dość ekonomiczne. Spalanie mieści się w ponizszych granicach. Na autostradzie powyzej 160 nieco rośnie nie ma tragedii.
Auto nadaje się jak najbardzie do codziennej jazdy. Na podstawie dotychczasowej eksploatacji mogę ja spokojnie polecić.
Jak na razie brak :)
Najbardziej negatywnie zaskoczyło mnie zawieszenie. Zbyt miękkie sprezyny tylnego zawieszenia powodują \"siadanie\" tyłu po załadowaniu częściowym bagażnika co jest nie fajne i dodatkowo powoduje kłopoty z pokonywaniem progów zwalniających. (blaszana osłona podwozia notorycznie rysuje o progi).
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 TSI 122KM 90kW