: Elastyczny.W zasadzie chodzi jak zegarek.Trochę słaby lakier.Lapidarnie można powiedzieć ,że za miękki.
: NIe wiem dlaczego wysiadł napinacz.Serwis nie miał takiego przypadku.
Dobrze z dużym plusem
pracuje bez zarzutów.Elastyczny,jeżdże na Mobilu 1.Szybko sie nagrzewa i wchodzi na odpowiednia moc.
Nie miałem żadnych kłopotów.Działa ok.
Dobre opony Continentalki od nowości.Żadnego zdzierania.Preferuje ciśnie nie po 2.5 atm we wszystkich kołach i chwalę to.Sprawdziłem to już w innych samochodach.
Przód czasem źle.W zależności od ustawienia przedniego fotela.Natomiast tył kiepsko.Potrzebne sa czujniki cofania.
NIe narzekam.Założyłem się że zejde poniżej 3.5 litra na 100 i wygrałem zakład.A tak normalnie bez wygłupów 4.8 na klimie 5.3 do 130 km na godz.później to już leci.
W zasadzie nie narzekam.Dobry nawiew najlepiej na początku jazdy w niskich temperaturach na 3 obrocie.
cztery osoby dobrze.Prawdopodobnie pasażerowie z tyłu moga narzekać ale nie wożę więc nie wiem.
Bez uwag.
Zmieniłem w ramach gwarancji napinacz paska wielorowkowego.Poza tym nic.Przy wymianie oleju zauważłem że poci się uszczelka pokrywy zaworów i prawdopodobnie będę musiał wymienić całą pokrywę bo jest tak zrobiona,że uszczelka jest integralną częścią pokrywy.Cena 270 pln
Za niecałe 60 000 tysięcy nie kupiłbym nowego auta o podobnej klasie.
Nie wiem co napisać bo nie stwierdziłem czegoś takiego
Poza wymiana napinacza w zasadzie nic.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI PD 105KM 77kW