Brak wiekszych uwag. Za te cene jest to samochod ( Combi ) , ktory spelnia moje wymagania.
Przy przebiegu 180.000 nic sie jeszcze nie zepsulo. Jak jezdze na pelnym gazie, np. na autostradach spalanie srednie nie jest wyzsze niz 6,5-7 l/100km. Jak jade oszczednie do 100-120 km/godz lub spokojnie po miescie samochod spala 4,8-5,5 l/100km.
Troche malo miejsca z tylu ale trudno sie dziwic, bo auto jet produkowane na plycie podwozia Volkswagena Golfa.
Nawiew powietrza ciezko ustawic ( Climatronik ) chodzi o nawiew powietrza na nogi. Jak wylacza sie nawiew na nogi to automatycznie wzmacnia sie nawiew na przod. I tak w kolo.
Niedawno zaczely sie nieprzyjemne zgrzyty w amortyzatorach ale trudno miec pretensje do pojazdu, poniewaz jak auto przejechalo autostrade wroclawska jakies 50 razy a kilkadziesiat tysiecy po drogach wojewodztwa slaskiego oraz zaliczylo kilka przejazddow wertepami lesnymi z powodu blokady granicy to sadze ze jest to do wybaczenia.
Stosunkowo glosno jest wewnatrz, ale nie z powodu pracy silnika. Silnik pracuje stosunkowo cicho ale z powodu odglosow toczenia, chociaz zamontowane sa stosunkowo ciche opony Continental Premium Conti.
Ale coz samochod byl stosunkowo niedrogi i jest to funkcja ceny.
Ogolnie jestem zadowolony, lubie to auto i podoba mi sie jego sympatyczna oszczadna sylwetka.
To wszystko z mojej strony.
Pozdrawiam wszystkich kierowcow.