Auto oceniam wysoko. Drobne zastrzeżenia co do wykonania wnętrza, wygody podróżowania i miejsca dla pasażerów z tyłu. Świetny silnik, brak rdzy w 13 roku życia, tanie części, bogate wyposażenie, dobre zawieszenie, niezawodność.
Silnik dynamiczny i oszczędny. Prosta konstrukcja łatwa w gazowaniu.
Bardzo precyzyjna i wygodna. Troszkę krótka piątka ale poza tym doskonała.
Zawieszenie nie jest rewelacyjne ale też nie można go krytykować. Primera WP11 jest wygodniejsza i pewniejsza w zakrętach. Octavia jeździ poprawnie+
Mam 178 cm wzrostu i widoczność oceniam na bardzo dobrą. Jeden mały szczegół w grupie VW to małe prawe lusterko wsteczne, bez sensu pomysł.
Tu szału nie ma. Może samo zaprojektowanie i rozmieszczenie przyrządów jest ok to wykonanie i materiały są pod psem. Primera była lepiej wykonana w środku.
Klimatronic robi robotę. Primera WP11 też z taką klimą była gorsza. Fajne sterowanie automat działa jak należy. Ogrzewanie rewelacyjne.
Kierowca i pasażer z przodu daje radę, tył jest do bani. 175 cm pasażer się nie mieści. Minus za niewygodne fotele.
Auto jest przyzwoicie ciche. Silnik i opony zimowe słychać ale na rozsądnym poziomie.
8,5 - w trasie
11 - 12 miasto
Przyzwoicie na silnik 2.0 zaznaczę że nie mam lekkiej nogi.
Auto nie jest najtańsze bo rocznik 2000 w cenie 10000 zł jest co wybrać.
1. Volvo V40
2. Nissan Primera P11
3. Mitsubishi Galant
4. Opel Vectra
Tyle że Skoda jest w ocynku i tanie części.
Na razie auto mam m-cy i nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
Brak zupełny.