Oceny Skoda Octavia I Kombi 1.8 20V 125KM 92kW 1998-2001

Pozytywne zaskoczenie

Najnowsze oceny Skoda Octavia I Kombi 1.8 20V 125KM 92kW 1998-2001

~nabuchodonozor
Kombi 1.8 20V 125KM 92kW
auto takie se. duszy nie ma, ale sie jezdzi w miare. wrażliwy na krawężniki, po lekkim uderzeniu była potrzebna mała operacja czyli wymiana drążka kierowniczego. pakowny, zmieści 7 120 litrowych worków z butelkami, miejsca jest. osiągi nawet nawet, maxymalnie poleciałem na niej 210km/h. ogólnie auto puste, za wiele w nim nic nie ma, a nawet jak jest to i tak nie działa, póki co mnie nie zawiodło tak zeby nie było opcji jechać dalej. w miare...
4,3
~http://www.ToIP.pl
Kombi 1.8 20V 125KM 92kW
Po 7 latach eksploatacji jestem zadowolony. Kupiłem ją z nadzieją, że będę miał wygodne autko i tanie w eksploatacji. Nie zawiodłem się. Rewelacyjnie prowadzenie i trzyanie drogi na mokrym, na śniegu, na błocie pośniegowym. Trudno przecenić zalety ABS/ESP oraz, to fakt, b.dobrych opon zarówno letnich jak zimowych.
~ryszard.kiszewski@wp.pl
Kombi 1.8 20V 125KM 92kW
Z samochodu jestem b. zadowolony, spełnia moje potrzeby (kombi). Jest jak do tej pory niezawodny. W trakcie gwarancji tylko wymieniono alternator.
3,9
~Paweł K.
Kombi 1.8 20V 125KM 92kW
Silnik dość przyjemnie pracuje, jak na taki samochód w zupełności wystarczy to sprawnego poruszania się. (Silnik)
4,1
~tomek_87
Kombi 1.8 20V 125KM 92kW
jest w porzadku, chociaz jak dla mnie troche za glosno pracuje, trzeba wkrecac go na obroty zeby dobrze przyspieszal (Silnik)
4,7
~elzut_projekt@o2.pl
Kombi 1.8 20V 125KM 92kW
Ten motor ma bardzo wysoką kulturę pracy oraz super dynamikę, co w połączeniu z bardzo elastyczną skrzynia biegów daje naprawdę wiele przyjemności z jazdy bez obawy dławienia się silnika na niskich obrotach i wysokim biegu. (Silnik)
3,8
~KORNIŁOWICZ