Ocena kierowcy - Skoda Octavia I Hatchback

Ziomek, 17 lat temu
Silnik 1.9 TDI 90KM 66kW
Rok produkcji 2004
Skoda Octavia I Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW 1996-2004 - Oceń swoje auto
nie polecam dla wielodzietnej rodziny,, jeździłem poprzednio Tico i wieżcie mi nie czuję się wcale bezpieczniej w skodzie tyle że gabaryty swoje robią nic pozatym,a pozatym tico mi przynajmniej pali i przez osiem lat nie zawiodło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po roku zaczął mi parskać,po dwóch ponoć paliwo było winne bo mi zimą poprostu przestal jechać, a wtym roku już mnie zawiódł cztery razy. SERWIS SKŁADAŁ WINĘ NA PALIWO ALE TERAZ ZABRAŁ SIĘ ZA POMPĘ(PO GWARANCJI--FATALNIE ) Serwisanci pozjadali wszelkie rozumy i TEN TYP TAK MA! TYLE ŻE NIE JEDZIE . mam do nich wielki żal a podczas reklam chce mi się wymiotowac.I nikt mi nie powie że za tą cenę to mmoże tak byc. Ogólna znieczulica serwisowa kupa tumanów.
Nie wchodzi wsteczny i jedynka, jakby sprzęglo nie do końca rozłącza na co serwis że się go nie naprawia.
Wyosi na zakrętach, być może tylko w wersji DRIVVE,miękki, wspomaganie jakby działa za każdym razem inaczej
przednie słupki w niektóróch momentach zasłaniają
raczej
ddla kierowcy ok ale pasarzer się ściska szczególni zz trójką dzieci
zagłośno,plastik brzęczy w okolicach pasów
ok
jestem zdegustowany, nieotrzebnie buliłem
cosik białego wyłazi mi od strony luuterka, brak tylnej wycieraczki,,ssttrasznie piłują kostki kamulcowe
5 razy poprostu sie zarzymał, robią własnie pompę dodam że mimo robią to nie wiedzą do konca że to jest to.

On - zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 90KM 66kW [l/100km]

5,6