jak na diesla silnik pracuje b. cicho !!!. Wczesniej miałem VW Golf III 1,9 TDI i duzo głośniej było. Mam Octavie 1,9 TDI od tygodnia jeżdżę 80% po mieście i komputer pokazuje spalanie do 7l/*100km po mieście - w tresie spalanie wynosi 5,5 l/100 km. Zawieszenie dobre.
czasami pierwszy bieg ciężko wchodzi ale z tego co tu przeczytałem to prawie kazdy ma tak - poprostu ten typ tak ma.
wygodnie, wspomaganie super działa i gabaryty auta nie przeszkadzają zeby manewrować w ciasnych zaułkach
jak dla mnie b. dobrze we wczesniejszych autach było gorzej
mogło by byc lepiej
super super super - trzeba dodać że jest klima i to jest to co tygryski lubią najbardziej
kierowca i pasazer z przodu nie mogą narzekać. Tył jak mówia inni troche ciasny ale to nie moja broszka
dosyć dobtrze , w srodku nie słychać
nic dodać nic ująć jak na taki duzy samochód to b. dobrze
dla mnie kupno tego samochodu było niesamowitą okazją i cena była duzo niższa niż na giełdzie. Ale oceniając reali cen to chyba nie przesadze jak dam 4. Za 20 000 - kupno 8 letniej skody 1,9 tdi to raczej nie jest przesada tym bardziej ze inne samochody w tej klasiez takim silnikiem sa droższe.
Jestem SKODOMANIAKIEM miełem już skode 120, favorit, felicje, fabia i teraz oktavia - jezdziłem innymi i skoda wypada dobrze
daje 5 ale samjeszcze się nie przekonałem. Poprostu mam go dopiero tydzień i trudno mi się jednoznacznie wypowiedzieć. Oczywiście nie mam powodu do narzekania. Kupiłem samochód od bliskiego znajomego i jemu nigdy nic nie zawiodło
nic nie wystapił
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 90KM 66kW