Kultura - Jak dla mnie warkot TDI to muzyka dla uszu. Jechałem róznymi dieslami i TDI najładniej mruczy. Ostatnio miałem okazje jechac nissanem DCI i ani nie jeździł jak diesel ani nie warczał jak diesel - porażka. Jak bym nie przeczytał na klapie ze to dci to bym w życiu nie zgadł. Jeśli chodzi o diesle to tylko z koncernu VW TDI.
Elastyczność - jak na 90Km jest fajnie ale modernizacja na 120KM daje niesamowity efekt. V bieg i elastycznie ciagnie od 50 do 200 :D
Nie mam uwag :)
Przy fabrycznych 195/65/15 nie ma rewelacji. Ale na 205/55/16 to juz jest boomba. Różnica nie do poznania. Auto sie klei dosłownie klei do drogi ... Polecam odrazu zmienic przy zakupie :)
Nie mam uwag :)
Nie mam klimy - Nie mam uwag :)
dużo .. dla kierowcy mniej dla osób z tyłu. Ale ja sie tym nie stresuje siedze z przodu :D
przy 190km/h słychać szum wiatru .. ale to chyba w większości furek .. Lekko zagra radyjko i już jest okej :)
po "virusie" spalanie jeszcze spadło :D
Poza znaczkami nie widze w tym aucie nic poza VW/ Audi. Wszytkie części tych marek. Więc uważam ze za taka cene takie auto to wypas .. Ale oczywiście mogło być tańsze :D
plastykowa osłona spodu silnika lubi pęknąć na naszych dziurawych drogach i wysokich przeje!@#$%^anych krawężnikach ...
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 90KM 66kW