Auto na razie oceniam na niezłe. Jest to auto sprowadzone z UK. z przekładką kierownicy itp. Być może wyciszenie auta to sprawa tej przekładki. Ale ogólnie polecam.
Silnik TDI podobno niezawodny przejechałem 30 000 km i na razie nic sie nie dzieję. Od wymiany do wymiany. Typowy klekot, bardzo głośny. Kiepskie hamulce ale jeszcze do nich nie zaglądał mechanik :)
Skrzynia automat nie mam z nią na razie problemów. Musiałem się do niej przyzwyczaić bo to moje pierwsze auto w automacie.
Dość dobrze się prowadzi nie jest to auto sportowe wpienia mnie skrzypienie sprężyny muszę coś z tym zrobić.
Z przodu ok. Z tyłu jest trochę gorzej przydał by się parktronik.
Auto ma 10 lat i trudno się spodziewać wodotrysków ale wg. mnie wszystko na swoim miejscu.
Grzeje ok choć przy dużych mrozach długo się nagrzewa, klima średnio wydajna przy bardzo wysokich temperaturach.
Przestrzeń z przodu ok. natomiast z tyłu mało miejsca może kosztem pojemności bagażnika.
Wyciszenie kiepskie od 130 radio na full :) Wyciszenie podwozia też nienajlepsze.
W automacie średnie spalanie to ok 6-6.5 l. Na trasie super ale jak się wjedzie do miasta spalanie rośnie ale to wina automatu.
Auto kupiłem okazyjnie za 10000 zł więc jestem zadowolony za te pieniądze nie kupiłbym tego typu samochodu.
Na razie 30000 tyś km łożysko do wymiany i skrzypiąca sprężyna.
na razie brak.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 90KM 66kW