jak narazie super, zrywny, elastyczny, oszczędny, pracuje jak diselek - troszke warczy
do tej pory nie mam zastrzezen, chociaż czasami ciężko wrzucić wsteczny
przód ok -miękki, tył twardy ma zdolność do rzucania, przy większych prędkościach ucieka - zwłaszcza na zakrętach, najlepiej jeździłby obciążony- tak jeździłem kiedyś fordem transitem, na przejazdach kolejowych czuć różnice-przód ok a tył twardo przejeżdża, trzeba się przyzwyczaić, nubira była bardziej miękka
niby dobra ale am wrażenie że słupki przednie ograniczają widoczność, a cofając nie widać tyłu auta- zaokrąglony znika w lusterkach, proponuję wolne i9 uważne cofanie
jak narazie super, zwłaszcza z klimą, klima musi być włączona nawet podczas ogrzewania, dużo lepsze powietrze wcale nie czuć duchoty, super sprawa, szybko grzeje
miejsce z przodu ok, kierowca super , widać zegary, podłokietnik pozwala wypocząć, regulacja fotela dostosuje wszystko.. z tyłu ciasno chociaż na 3 lub 4 osobową rodzinkę w tym 2 dzieci to super.. duży bagażnik to wielki "+" dla typowego auta rodzinnego dla 3-4 osób
ok, troszkę za mocne stuki tylnego zawieszenia, silnik jak diesel troszke warczy
silnik 1,9 tdi -rewelacja,szybki, zrywny i ekonomiczny..na baku średnio nie przekroczyłem jeszcze 5,5 na 100.. udało mi się zejść nawet do 4 na trasie..średnia 5,5 z całego baku to nawet prędkośći rzędu 150 -170 , można spokojnie się zmieśćić.. super ekonomia
super
nic