Jak ktoś miał wcześniej Skodę to raczej będzie rozczarowany ogólną jakością.
Cichy, dynamiczny i mało pali. Zero zastrzeżeń. Stary dobry diesel.
Daję 5*, bo to najlepsza skrzynia z grupy VAG, jaką do tej pory jeździłem. Bardzo dogaduję się z silnikiem. Pomimo braku hybrydy, wreszcie dobrze działa start/stop. Nie ma tej znanej ze starszych modeli zwłoki - w sensie, że jest DUŻO mniejsza.
Wszystko dobrze. Bez zastrzeżeń. Ale nie mam DCC, bo z tym podobno dużo gorzej. Ale to opinie zasłyszane.
Pod tym względem to typowa skoda. Dużo i komfortowo.
Normalnie. Choć kamera 360 jest bardzo słaba, stąd 4*. Co prawda ma fajny system widoku szerokokątnego, ale jakość rozczarowuje.
Jest dobrze.
Latem ok. Zima dopiero przed nami.
Idealnie.
Lepiej niż się spodziewałem. Mam dodatkowo wygłuszone szyby i jest ok.
Auto służbowe :-)
Cena niby jest ok, jak za takie wyposażenie. Ale z jakością to Skoda zrobiła bardzo duży krok w tył.
No tu jest bardzo źle. Auto przy 8 tys. wyświetliło 11 błędów i przeszło w tryb awaryjny. Usterka sama przeszła. Ale ogólnie to systemy działają bardzo topornie. Auto raz się samo zamknie, a raz nie. Nie wiadomo od czego to zależy. Podobnie z bezdotykową tylną klapą - działa okazjonalnie. System doświetlania zakrętów wcale nie działa. Musze się wybrać na serwis.
Na razie tylko raz przeszedł w tryb awaryjny. Do tego po 8 tys. km. trzeba było dolać 3/4 lira oleju. 2* tylko dlatego, że jeszcze nie trzeba było lawety wzywać.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI SCR 193KM 142kW