jak na te pieniądze i tamten czas (kupiłem w 2000r w salonie) to uważam że naprawdę niezłe autko z super silnikiem dośc niezawodne sałkiem nieźle się zbiera i szkoda że już takich nie produkują i coraz mnie już silników 8 zaworowych
najfajniejsza rzecz w tym samochodzie, super elastyczny ekonomiczny, mimo 75 km dobrze sobie radzi i niejeden w o wiele lepszej bryce się już zdziwił. Założyłem lpg sekwencje przy 50 tys i jak do tej pory z silnikiem nic się nie dzieje choć nieraz wymieniałem olej nie co 15 tys a sporo ponad 20 a świece wymieniłem tylko raz i zupełnie nic
coś mi ostatnio zgrzyta przy włączaniu dwójki
jak na tą klasę to wydaje mi sie że niezły choć jak dla mnie trochę za twardy. przejechałem prawie 180 tys i nadal mam oryginalne amortyzatory i sa jeszcze sprawne
całkiem nieźle
wszystko jest pod ręką
nagrzewa się szybko i co najważniejsze nie paruje
dla rodziny 2+2 wystarczy
nie jest to rewelacja ale do 130 ok
rewelacja nigdy nie spaliła mi więcej niż 10 l lpg nawet w mieście i stojąc w korkach to chyba super a jadąc nad morze z dziećmi 80-90km/h wyszlo 6.6l lpg
za te pieniądze i w tamtym czasie uważam że było warto
dość często wymieniam żarówki w przednich lampach, dwa razy wymieniałem osłony przegubów trzy raz klocki a tak tylko to co trzeba filtry paski i olej
nigdy nic poważnego sie nie stało nigdy nie stanęła na drodze, przez pierwsze trzy lata serwisowałem w aso a późnie u zwykłego znajomego mechanika i to tylko wtedy jak juz naprawdę trzeba