od początku były awarie, a to zestaw cewek wysiadł, a to sonda lamda, a to coś tam. dobrze że wymieniono na gwarancji. Silni dynamiczny ale zbyt głośny powyżej 120km/h, można go trochę wyciszyć, wiem jak to zrobić więc piszcie na matompra@poczta.onet.pl. Jak ma się kase to lepiej kupić 1,6, jego kultura jest lepsza choć parametry sa zbliżone.
ja akurat nie mam żadnych problemów, po 50tyś, wymieniłem tylko olej w skrzyni
ale to chyba problem naszych dziur a nie samochodu. Gdybym nim jeździł np. w Niemczech to była by piątka z plusem. Na sze drogi rozlatuje się dość szybko, dlatego proponuję obiżyć ciśnienie w gumach, guma tańsza w zakupie.
tu zasłuzona piątka, choc powinny byc załozone lustera z "martwym polem"
tak sobie , rzadnych plusów i minusów
ale uwaga na uszczelki w przedniej szybie -moga przepuszczać wodę i jest mokra wykładzina pod deską i ciągle mokre szyby, ogrzewanie bardzo dobre choć na wyższych biegach mogłoby być cicgsze
jest w sierodku wystarczająco wygodna, choć z tyłu brakuje mi luksusu z pierwszych Polonezów, dużo miejsca i na nogi i na resztę ciała, wygodnie-naprawdę
ach ten głośny silnik, gdyby nie on to by było ok, słychać również świsty powietrza i stuki dziur
wprawdzie nie pali z byt duzo ale jak ktoś trochę jeździ polecam gaz, ja mam i autko chodzi super, żadnych problemów