Ocena kierowcy - Skoda Felicia II Hatchback

michnik, 19 lat temu
Silnik 1.3 68KM 50kW
Rok produkcji 1999
Skoda Felicia II Hatchback 1.3 68KM 50kW 1998-2001 - Oceń swoje auto
ogolnie nie polecam tego auta z poczatku (gdy go nie mialem) bardzo mi sie podobal a gdy teraz widze felicie to zygac mi sie chce ogolnie jezeli ktos chce skode to tylko fabie i octavie lub superba nic wiecej nie felicie to jest po prostu jezdzace widmo tylko moze z ladnym wygladem nie polecam ta deska rozdzielcza szara nawet nic polysku lipa nie polecam dobrze ze ja sprzedalem i odzyskalem pieniadze, teraz szukam opla vectry b ale skody juz nigdy w zyciu niedosc ze sama nazwa jest wiesniacka felcia to i samochod caly jest do d... komunistyczny dopiero skoda pokazala ze jest firma produkujaca dobre samochody w fabii bo felcia jest czysta favorit w nowej budzie jednym zdaniem czysty szajs oprocz ekonomi
nie dynamiczny wogóle przestarzala konstrukcja, kupujac ja bedziesz musial sie przyzwyczaic ze prawie kazdy Cie bedzie wyprzedzac chyba ze niezle bedziesz dusil, ogolnie zle moze 1.6 jest lepszy... mam rowniez matiza 0.8 tam silniczek chociaz mniejszy ma lepsze osiagi od niej
dobra choc nie zawsze wchodzi wsteczny
dobrze
dobrze duza widocznosc
tak sobie
super od razu robi sie goraco w zimie to byla mocna strona mojej felicii chyba najmocniejsza
jest dobrze dla kazdego duzo przestrzeni
tu to jest najgorzej od 100 km/h jest straszny chalas ten samochod byl chyba stworzony do miasta a nie na trase nie wiem czemu skoda pisze jej pred. maks. 170 przeciez jak jechalem 145 km/h to silniczek ledwo co nie wyskoczyl spod maski a halas byl taki ze nie mozna bylo gadac w matizie mimo ze to jest niby gorsza klasa jest o niebo lepiej 150 km/h nie jest tak odczuwalne jak u niej 130km/h
tu jest dobrze jak na tej wielkosci auto bardzo ekonomiczne chyba jej najwiekszy plus
tak sobie lepiej kupic juz sobie daewoo lub cos starszego typu opel lub volkswagen tam przynajmniej widac ze to jest auto a nie felcia czysty niewypal
bezpieczniki mi sie palily obnizanie swiatel sie popsulo linka od licznika sie przerwala ogolnie lipa jak na 4,5 letnie autko

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.3 68KM 50kW [l/100km]

6,5