: w moim samochodzie nie ma żadnych ognisk rdzy :) choc słyszałem że w większości jest to problem :)
Układ elektryczny
: w moim samochodzie 4 razy wymieniałem :)
: chyba wszystko wymieniłem, a niektóre rzeczy nawet kilka razy... choć przyznam że amortyzatory są całkiem dobre, nie wymieniałem ich, a auto ma już 110tys przejechane ;)
: wycieki z układu chłodzenia :)
mój egzemplarz jest bardzo awaryjny, często bywam u mechanika. Koleżanka ma taki sam samochód i nie narzeka... może dlatego że ma przejechane nieco ponad 40 tys km ;) Nie jestem zachwycony, ale też nie jest tragicznie, gdyż naprawy wykonuje po stosunkowo małych cenach, gdyż części są tanie :)
nie narzekam, nie ma co wymagać od 1,3, ale zawsze mogło być lepiej ;)
Nie ma problemów.... no może czasami wsteczny ciężko wbić no i w zimie przy niskich temperaturach ciężko chodzi :)
nie za dobrze trzyma sie drogi, nie ma co szaleć... ;)
Bardzo dobra, jest to chyba zasługa dużych okien i cienkich słupków ;)
wszystko pod ręką, nie narzekam
w zimie rewelacyjnie, w lecie przeciętnie jeżeli chodzi o chłodzenie... szyby szybko odparowywują :)
jak na rozmiary samochodu to bardzo dobrze :)
to jest jedna z większych wad tego samochodu, przy prędkości powyżej 110km/h bardzo głośno :)
jeżeli chodzi o gaz to w mieście ok 9,5-11litrów, a w trasie przeważnie ok 8,5 litórw :) raz mi sie udało przy równej jeździe zejść do 7l :)
jak za tą kasę nie ma co narzekać... wiadomo, że jakby było to super auto to kosstowało by więcej :) ale myślę że jest ok :)
4x regulator napięcia, 2xrozszczelnienie układu chłodzenia (raz wężyk pękł ;))... w sumie to co miesiąc musze teraz dolewać ok 0,5litra płynu chłodniczego, zawieszenie sypie sie nieustannie a to przegłuby, a to piasty, a to sworznie, choć przyznam że nie należę do kierowców którzy za wszelką cenę omijają studzienki ;) ale zawsze mogło być lepiej... przynajmniej części w miare tanie i można sobie fundowac naprawy co jakiś czas :) no i w sumie napewno tego było więcej, ale już nie pamiętam... aha poduszka pod silniekiem 1x. no i 2x simering,
1xalternator, 1xsmok oleju, no i lakier strasznie odpryskuje na kantach drzwi choć nie widać śladów korozji a auto ma już 7 lat :)