Oceny Skoda Felicia II Hatchback 1.3 58KM 43kW 1998-2001

Najnowsze oceny Skoda Felicia II Hatchback 1.3 58KM 43kW 1998-2001

3,3
~bezcenzuralny_
Hatchback 1.3 58KM 43kW
mam fele od czterech lat i powiem że to bardzo fajne auto silnik 1.3 58km może nie powala osiągami ale do miasta jest w sam raz. jak kupujesz felcię to na początku radzę zajrzeć czy pod listwą(na tylnej klapie) nie ma rdzy
~janusz
Hatchback 1.3 58KM 43kW
Za takie pieniądze autko godne polecenia, tylko ta korozja.
4,2
~elektryk
Hatchback 1.3 58KM 43kW
dla tego modelu z produkcji z tamtego okresu Bardo dobre wrażenia POZDRAWIAM właścicieli
4,4
~PYTOOON@TLEN.PL
Hatchback 1.3 58KM 43kW
DLA MNIE REWELA,CZĘSCI TANIE,DUŻO MIEJSCA W BAGAŻNIKU-MAM KOMBI,WYMIENIAM TYLKO TO CO TRZEBA CZYLI OLEJ ,AMORKI ITD
4,4
~karolszewa12
Hatchback 1.3 58KM 43kW
ten samochod kupilem od wojka ma 34000 tys przebiegu a ma juz 7 lat jeszcze nic w nim sie nie zepsulo wiec jestem zadowolony
4,2
~d_wrobel@o2.pl
Hatchback 1.3 58KM 43kW
bez zarzutów, mogłaby być cichsza i oszczędniejsza w spalaniu. 68 KM przeciętnie gdy jest załadowana ale gdy pusta wystarcza
Dziennik kosztów dla Skoda Felicia II Hatchback 1.3 58KM 43kW
7,5
3,5
~ARTUROO !!
Hatchback 1.3 58KM 43kW
Przebieg moze nie jest zbyt duzy,ale jak do tej pory to nie mam zastrzezen.Nigdy mnie nie zawiódł !!!!!!
3,7
~rekin68
Hatchback 1.3 58KM 43kW
Samochód lepiej niż dobry,mało awaryjny,przyzwoite spalanie, głośny w środku.Dość pakowny.Nie koroduje.Niskie ubezpieczenie. Jestem zadowolony z FELCI.
4,9
~Leszek
Hatchback 1.3 58KM 43kW
W porównaniu do poprzednich moich samochodów:vw,ford,fiat,jest to samochód rewelacyjny.Aut używam na co dzień,sporo jeżdżę i dla tego nabyłem skodę felę-nową. Auto praktycznie niezawodne,niezłe osiągi i zużycie paliwa.Warto jednak zadbać o blachę im wcześniej tym lepiej.Trudno obecnie kupić w pełni zadbany egzemplarz ale warto poszukać. Ja jestem nadal zadowolony ze swej skody i nie zamierzam się jej pozbywać.Wiem co piszę bo na co dzięn mam... (Silnik)
~Majhewa
Hatchback 1.3 58KM 43kW
Bez zarzutu. Jednak jeśli ktoś szuka dynamicznego samochodu, to ten do nich nie należy. (Silnik)
Skoda Felicia II Hatchback