dzwiek pracy silnika nie zachwyca kultura pracy moze byc dynamika na miasto spoko w trasie trzeba mocno krecic przewaznie redukuje do 3 biegu wystarcza do 90 km/h lub 4 bieg idzie do ok 125km/h
wymaga raczej delikatnego operowania lewarkiem i z wyczyciem 2 i 3 lubi haczyc jak sie zle operuje wsteczny przewaznie na 2 razy sprzeglem wchodzi bez problemu
troche halasliwy ale przyjemnie sprezysty i twardy
bez zarzutu moze tylko prawe mogloby byc asferyczne
wszystko na miejscu brak schowkow i poleczek na drobiazgii
slabo mi odparowuje szyba po stronie kierowcy moze to wynik glowkii pijanego przechodnia ktory mi wpadł na deske przez przednia szybe(dla ciekawskich przezyl nawet probowal uciekac z otwartym zlamaniem podudzia twarda sztuka:)
luzniej jak w astrze 1 mojej siostry
jak na moje wymagania to stanowczo za glosno powyzej 110km/h
zalozony gaz+tanie czesci+prosta konstrukcja umozliwiajaca samodzielne naprawy ogolnie mowiac kosztuje mniej niz utrzymanie malucha oczywiscie sprawdzenie geometrii i diagnostyke silnika trzeba zlecic ludziom ze sprzetem
za obecna wartosc auta czyli okolo 9-10 tys moze i mozna kupic lepsze auto ale bedzie juz leciwe a i koszty utrzymania pewnie wyzsze swoj mam od nowosci i w tym przedziale cenowym balbym sie zaryzykowac
tylko raz stanela jak padl czujnik hala ale bylo to w miescie wiec nie bylo tragedii a jezeli chodzi o reszte to wszystko jest naprawiane przy okazji przegladu oczywiscie w garazu:)
tylko jedna jak wyzej