: Jedyne co działa dobrze i bez problemów. Ciągnie gdzie trzeba.
: Klapa tylna.... i wogóle nadkola, przy zamkach.
Układ elektryczny
: Zakłóca odbiór cb radia.
: No można termostat wspomnieć.
Auto do jazdy z rodzinką, zawiezie ją wszędzie. 5 osób sie zmieści i nie będą siedzieli jeden na drugim. Siedzenia składane dzielone duża wygoda. Idealne auto dal rodziny, jak coś trzeba to i jakiś mebelek przewiezie:D Taki lepszy polonez, pojemny ale ergonomiczniejszy.
Jak sie jedzie samemu to wystarcza, z kompletem pasażerów trzeba go trochę podkręcić na obroty. Wystarczający do spokojnej jazdy. No i dolewanie oleju jest dla mnie rzeczą niespotykaną:D
Nic szczególnego, dwójka tak sobie zsynchronizowana, wsteczny czasem nie wchodzi. Nie wiem czy dźwignia ma seryjnie taki luz bo kupiłem używany. straszny luz, nie wiadomo czy dźwignia jest na jedynce czy na trójce.
Standard, chociaż na trasie lepiej sie jeździ załadowanym, samemu samochód lekki i nie przyciska do asfaltu.
nie ma co narzekać, sytuacja w której będzie przeszkadzał słupek zdarza się w każdym samochodzie. jak sie wyjeżdża tyłem z parkingu prostopadłego to dobrze widać czy nic nie jedzie z prawej strony.
Co można powiedzieć, to co trzeba jest i wystarczy, radio trochę nisko i nie wygodnie, ja pod radiem nie mam żadnej plastikowej półki porostu dziura i miałem przynajmniej miejsce na przymocowanie cb radia :DDD Wygodne rozwiązanie kanapa dzielona w stosunku 1/3 i 2/3, mogą jechać 4 osoby plus spory bagaż.
Szyba od strony pasażera odparowuje szybciej niż kierowcy. Takie denerwujące, ale ogólnie nagrzewa sie szybko, pasażerom z tyłu też jest nadmuch na nogi. Dmuchawa przeszkadza na poziomie 3 i 4, słabiej jest zagłuszana przez silnik:D
no pasażer z przodu może narzekać na ten plastikowy kąt wystający, można było położyć schowek bardziej i było by lepiej a to nie ma jak nóg ułożyć. Z tyłu wystarcza żeby wsiąść bez problemów.
To chyba najgorsze w tym samochodzie, głośno, przy niskich prędkościach szumi skrzynia, przy wysokich szumi wszystko. słychać drżąca tylną klapę.
zużycie paliwa bardzo niskie przy spokojnej jeździe. tak do setki silnik sie zbytnio nie wytęża i nie pali za dużo. Ceny napraw i części są naprawdę przystępne, w końcu nie ma tam skomplikowanej technologii. Dobry dostęp do elementów w silniku.
Jakość nie powala, cena znacznie podwyższa ocenę. Tani samochód a może nam wiele posłużyć i narobić nam miłych bardziej lub mniej wspomnień :D Dla przeciętnego kowalskie z rodzinką.
Pojawią się jak w każdym, termostat, alternator, rozrusznik, ale wszystko udaje sie jakoś naprawić za nieduże pieniądze.
Były ale od biedy dało sie jeździć. zawsze. Alternator- dojechało sie do mechanika bez świateł. Rozrusznik- odpaliło sie na pycha.