: mi nie rdzewieje.i to bez konserwacji podwozia.
: pamietaj o lancuszku rozrzadu
za taka kase to miodzio.800 funow za autko z nowka przegladem i nowyni chamulcami i z 65 tysiacami mil na liczniku tu bialy kruk.a fela ma 12 lat.
jak na ta pojemnosc i moc to moja felcia rozpedza sie bez problemu do 100 mil na godz.tj 160km/h.ja posiadam anglika bo pomykam nia po angli.stara dobra szkola mysli technicznej-lancuszek rozrzadu,regulacja zaworow na srubke i praktycznie zero elektroniki
bez problemow.ja wbijam biegi lewa reka i nic mi nie chaczy.jak ktos nie umi wbijac biegow to niech nie pisze takich glupot ze mu skrzynia chaczy.niech pcha wozek w markecie.
nawet spoko i to bez stabilizatora w przodzie idzie jezdzic bez nerwow.
ok
przod bajka.bylem na wakacjach w polsce fela w 4 osoby + BAGAZ DO BOLU I MALINKA.
JAK siada 4 osoby to szyba tylna odrazu jest zaparowana.ale ogrzewanie i wentylacja jest ok
bajka jak pisalem powyzej.1100 mil od strzalu z przerwami na tankowanie
troche glosno powyzej 140 ale dobry zestaw stereo robi swoje.
ja mam 1.3 i 50 kw na jednopunktowym wtysku z boscha i rewelka .miasto ok 7.8. do pracy mam 15 mil w tym 5 po miescie a reszta to autostrada a tam to but i jazda na calego.srednio ok 7.2-7.6.spokojna jazda po drogach w uk w 5 osob to ok 6.8 a na autostradach np. do pl mi zjadla 7 na setke w 4 osoby.dokladnie nie powiem bo nieliczylem ale 1100 mil zrobilem na 120 litrach.
super.teraz patrze za octawia 1.6.skoda to fajne autko.
ok
padla mi cewka zaplonowa a tak to z powaznych rzeczy to nic.wymienilem szybe bo kamien mi zrobil fajna dziurke.