Jeżeli komuś nie przeszkadzają stuki i puki z różnych miejsc to polecam.
Niewiele się można po tym silniku spodziewać - straszny muł... Tyle że pracuje równo i nie szarpie np. od 50 na piątym biegu.
Jest ok
Zbyt miękki, ale przez to komfortowy. Nie wiem czy każdy model tak ma, ale na wybojach koła ocierają mi się o nadkola... Aktualnie całe zawiszenie mi się tłucze - na szczęście jeszcze nic nie odpadło.
Bez zarzutu
Wszystko na swoim miejscu i łatwo dostępne. Nie ma się do czego przyczepić.
Z ogrzewaniem nie ma problemu - bardzo szybko się nagrzewa. Z wentylacją jest gorzej - zdarza się, że podczas bardzo ulewnego deszczu i pracu wentylatora na 4 biegu chlapie wodą na przednią szybę od środka.
Nie można narzekać - miejsca jest wystarczająco tak z przodu jak i z tyłu. Bagażnik trochę mały jak się ma LPG...
Nie ma co ukrywać - autko jest głośne.
Ciekawostka: pali pomiędzy 9,5 a 10,5l LPG. Nie jest istotne czy ścigam się po mieście, czy jadę spokojnie po trasie. Nie zdarzyło mi się wyjść z tego przedziału.
Za niedurze pieniądze dostaniemy niedurze auto. Ja osobiście polecam:)
Coś gdzieś trzeszczy, coś gdzieś stuka, ale jak do tej pory trzyma się w całości:) Jak bym chciał wszystko po kolei naprawiać, to bym zbankrutował;)
Poza dwoma wyjątkami bez zarzutu! Musiałem wymienić regulator napięcia, bo ładowanie siadło i pewnego pięknego ranka musiałem iść do pracy na nogach... Miesiąc później wyminiłem szczotki w rozruszniku bo nie zakręcił i znowu miałem spacer:)