Jestem zaadowolony. Auto dla przecietnego Kowalskiego-przyzwoite. Jestem mlody (jeszcze) ale przy jezdzie samemu albo max 2 os. mozna z niej sporo wycisnac. Zaladowane prowadzi sie jak furmanka (ale i tak o niebo lepiej niz Polonez - owczesnyu konkurent Felki). Auto dobre do przemieszczania sie pomiescie i niedalekie trasy. Dalej juz meczy i to mocno.
Kultura pracy OK, osiagi jak na 1300cm3 tez nie najgorsze. Elastycznosc dobra. Gorzej powyzej predkosci 130 km/h. Wtedy przyspieszanie trwa wiecznosc...
Hmm, malo precyzyjna - to glowny mankamet, zwlaszcza bieg wsteczny u mnie.
Generalnie ok. Malo awaryjny mimo naszych drog.
Doskonala. Pojezdzicie innymi autami to sami tak stwierdzicie.
Tak sobie ale nie narzekam.
Tylko dobrze za parujace szyby w czasie deszczu. Ogrzewanie rewelacja - rzadna zima nie straszna (testowane -30 st celciusza ;-)
Jak na ta iwelkosc to dla kierowcy i pasazera po prawej BDB. Z tylu nieco gorzej ale znosnie.
Najwiekszy mankamet. Czy Felka czy Favoritka - koszmar powyzej 110km/h. Glosniejszy to hvcyba tylko maluch byl.
Spalanie moze nie rewelacyjne ale za to koszty przegladow czy napraw bardzo akceptowalne. Sa niskie i tyle.
Tu bywa roznie. Od czasu do czasu cos sie dzieje alenie za czesto. Nowe auta lepszejklasy wypadaja nawet nieco gorzej.
W zasadzie brak takowych. Tak zebym stanol nie bylo jeszcze.