Oceny Skoda Favorit Hatchback 1.3 57KM 42kW 1992-1993

Najnowsze oceny Skoda Favorit Hatchback 1.3 57KM 42kW 1992-1993

4,5
~ik160p
Hatchback 1.3 57KM 42kW
Moje pierwsze własne auto, wcześniej miałem poloneza z kumplem na spółkę, ale ten był w papierach w całości na mnie. Była z nim kupa roboty, kupa radości i kupa smutku, gdy odjeżdżała na lawecie po tym, jak rozbiłem ją o jakiegoś pacana, który przeciął mi drogę na czerwonym - po prostu nie zdążyłem wyhamować. Płakałem jak dziecko, drugiego takiego auta już nie będzie. Zawiodła mnie tylko raz. Dowiozła mnie z Kielc do Radomia i nazad, a potem z...
~Jędrula - adres mailowy: arco.sklep@gmail.com
Hatchback 1.3 57KM 42kW
Bardzo wygodny i w sumie mało zawodny samochód. Jak na tak starą konstrukcję - to spisuje się całkiem nieźle. Jeżdże nim od 8 lat i w porównaniu z innymi z tego samego rocznika - bije je na głowę. Polecam.
4,2
~ppiotrek2000
Hatchback 1.3 57KM 42kW
miałem ją dwa lata, aż do wypadku przed tygodniem, po zakupie wymieniłem tarcze i klocki hamulcowe, i przez dwa lata nie dołożyłem ani złotówki, a teraz aż szkoda ją było złomować, ale po dwóch latach bardzo ciężkiej eksploatacji ciągle z przyczepką trzeba było znów robić hamulce i łożyska w przednich kołach.
3,9
~medin
Hatchback 1.3 57KM 42kW
jest to moim skromnym zdaniem autko dla osób zaczynajcych przygode z motoryzacja, nie jest to maluch no i jest duzo wieksze przestronniejsze i mozna dostac za niewiekie pieniądze ( ja kupiłem swój za 800zł) naprawde polecam goraco ten samochód
~Grzegorz
Hatchback 1.3 57KM 42kW
za takie pieniądze nie ma lepszego samochodu, chciałem kupić taki kombi, czyli forman ale mi ją podkupili sprzed nosa. Auto kupione od np. pierwszego właściciela daje jakąś gwarancje na bezawaryjność. Jeżeli jednak coś się zepsuje to począwszy od nowych części kupionych w sklepach a kończąc na szrotach- taniocha. wszystko dostępne.
4,3
~Laszlo, Poznań
Hatchback 1.3 57KM 42kW
Auto nie zawiedzie, jeśli się jeździ na przeglądy, na czas zmienia części i leje płyny. Wytrzymałe jak nieboskie stworzenie;-) Pojemne, przestronne, może i kanciate, ale kocham to auto i z żalem się z nim rostaję. 10/100 to juz lekka przesada (i to latem!), przy tej przyjemności, a za wszystkie w/w drobiazgi, dostanę japończyka. Polecam ludziom, którzy nie wymagają luksusu, a chcą auta niezawodnego, elastycznego i ekonomicznego (przy...
3,4
~MINCEL WROCŁAW
Hatchback 1.3 57KM 42kW
jestem zadowolony z autka jak na taki sedziwy wiek pojazdu
~Jazur
Hatchback 1.3 57KM 42kW
Ja jestem zadowolony i to bardzo.Auto kupiłem za 700 zł a miałem zamiar kupić malucha.Więc naprawdę za tą cenę kupiłem dobry wóz.Polecam każdemy jednak trzeba się zakupowi dokładnie przyjżeć
3,8
~Krzychu-Miszcz
Hatchback 1.3 57KM 42kW
autko dużo lepsze i co najważniejsze ekonomiczniejsze niż polonez, ja ze swojej jestem bardzo zadowolony i jak narazie jeszcze troche pojeżdże
3,8
~RT