Autko słabe cała ta otoczka że to niby prosta i solidna konstrukcja to jakiś absurd. Zacznę od materiałów 1. konsola środkowa górna część z fajnego tworzywa a le to co poniżej to tandeta to samo plastiki na drzwiach podatne na zrysowani i do tego zaczynają popiskiwać , tapicerka pomimo małego przebiegu wygląda tak jak dyby auto miało ze 150 tyś km więcej. 2. Elektronika to sprawdzone rozwiązania z VW co za bzdura 6x awaria elektroniki . Silnik producent twierdzi że pali tyle i ma takie osiągi kolejne kłamstwo o ile przyspieszenie jest dobre to spalanie złe ( a nawet super wysokie jak na tak małe autko ) 3. Lampy zaczęły rok temu parować początkowo jedna a potem kolejna. plastiki zewnętrzne w zderzaku zrobiły się szare. Auto gdyby było tanie to jest godne polecenia ale cena spora ( jak za takie auto )a liczba awarie częste a do tego materiały wykończeniowe bardzo kiepskie. Czytałem parę ocen pozostałych niby pseudo posiadaczy Fabi III i miałem niezły ubaw jak bardzo się nudzą panowie w ASO Skody by takie brednie pisać ( kupować full opcję by mieć frajdę z jazdy takie tekst panowie z ASO skody do pracy a nie brednie pisać )
Spore spalanie jak na tak małe autko do tego opinia o 1.2 TSI jest zła silnik jest awaryjny ( to opinia NIEMIECKICH portali i gazet samochodowych )
tak sobie działa
Jest dobrze byle by nie przeładować auta ( ale to nie TIR : ) )
Tylna szyba super mała
Fatalne ! mam cały czas kłopoty zimą szyby ciągle parują klima nie pomaga .
Małe ale i zarazem spore autko super bagażnik jak na tą klasę auta .
Brak
No i to kolejna wada nie jest tanio a to nie BMW by ceny za parę napraw były takie wysokie mam Audi A6 i tam wiem za co place a tu wydaje mi się że ktoś mnie naciąga .
Cena za wysoka Skoda zrobiła krok milowy ale dostajemy przeciętny pojazd za ponad przeciętną cenę.
Sporo tego elektryka wyciek z silnika a teraz sprężarka klimatyzacji nawaliła.
Sprężarka klimatyzacji i raz auto nie odpaliło laweta i po 5 godzinach naprawione w ASO
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 TSI 90KM 66kW