Fajny samochodzik miejski,małe spalanie wygoda w upały wydajna klima, przestronny bagażnik nawet fajne radio z wygodnym sterowaniem, dwa schowki jeden z lodówką.Jak szukać fabi to dobrze wyposażonej w ubogich wersjach brak pokryw schowka
Głośny może przyczyną jest słabe wyciszenie,w mieście nie jest to uciążliwe.Po za miastem hałas trochę przeszkadza.Mocy na miasto starcza jak i elastyczności.
Biegi dobrze wchodza nawet w mrozy.Skrzynia dobrze zestopniowana.
Trochę twardy jak na nasze drogi
Jest dobra podczas cofania pomagają czujniki cofania- polecam.Lusterka bardzo dobre
Włącznik podgrzewania lusterek nieporęczny,dziwne dlaczego nie jest zespolony z tylną szybą i jeszcze ta lokalizacja.Jestem wysoki i żeby go włączyć muszę się przechylić.Domykanie szyb też porażka,trzeba włożyć kluczyk do zamka i przekręcić z pilota nie idzie. I jeszcze jeden zamek na kluczyk w razie awari wielki problem.Swiatła mogły by sie zapalać tak jak w fiatach razem z kluczykiem dopiero samodzielny montaż swiateł dziennych rozwiązał problem
klima wydajna.Ogrzewanie jak na diesel bardzo dobre.Posiadam klimatronic polecam inne wersje nie ładnie wygładają jakby na siłe zrobione.
Dla wysokich z przodu przydało by się miejsca za kierownica.Fotele wygodne i dużo schowków bagażnik super
wyciszenie bardzo słabe z porównaniu z marea diesel.producent tu zaoszczędził
awari nie miałem spala mało
elektryka wariuje przez co błedy a to układ wspomaganie po ponownym odpaleniu błedu brak a to czujnik cofania sygnalizuje awarie po ponownym odpaleniu brak
brak :)
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 TDI 80KM 59kW