Układ hamulcowy
: Jak na 1.4 jest dosyć zrywny. A co do hamulców to tam gdzie ja jade na wciśnientym gazie przed zakrętem to niektóży już zaczynają hamowanie ,ale to chyba dzięki ABS połączonemu z MSR.
Jak na takie auto może być.
Jak na ten motorek i na fakt iż od 111000 jeżdże na sekwencyjnej instalacji gazowej nie jedna osoba jest zaskoczona osiągami tego silnika na pozytywnie oczywiście.
Jak narazie bez zażutów wszystkie biegi wchodzą tak jak powinny bez zadnych szarpnięć i chaczenia.
Jest ok.
Dla mnie może być.
Mam ciężką noge i dlatego gazu pali ok.10 litrów
Jeździłem leprzymi markami i bywało gorzej.
Z tyłu troszke za mało miejsca.
Może być.
Jak wyżej opisałem mam ciężką noge , ale raz na benzynie do pracy jadąc spokojnie zszedłem poniżej 6 litrów .Wiem bo mam komputer pokładowy. A co do napraw większość jeśli chodzi o zawieszenie i chamulce robie sam .A z silnikiem nie miałem jeszcze problemów.
W sumie nie jest źle , gdyz jak ją kupowałem troszke zwiedziłem salonów zanim wybrałem i tekiego wyposażenia nie miał żaden inny w tej cenie.
W sumie może być.Jeszcze mnie nie zawiodła.No może oprucz tego jak jechałem do Angli w Niemczech musiałem smarować łożyska tylnej osi bo mi się nie chciało wymienić jak mi zaczęły chuczeć .To było przy 114000km.
Żadnych poważnych usterek.Nie licze cewki zapłonowej w tym roku bo podobno siadają często.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 75KM 55kW