Ocena kierowcy - Skoda Fabia I Hatchback

Unnamed, 19 lat temu
Silnik 1.9 TDI 101KM 74kW
Rok produkcji 2004
Skoda Fabia I Hatchback 1.9 TDI 101KM 74kW 1999-2007 - Oceń swoje auto
napisze tak, Ja zainwestowałem w samochód którym jeżdże na tyle co mnie było stać,mam go 1.5 roku. Jak narazie Fabia,TA Fabia - odmiana żeńska niezawiodła mnie ani razu,ujeżdżam ją codziennie,tankuję na firmowej stacji,zbieram paragony za ropę od kąd ją mam by wprzypadku nie uczciwej ropy mieć mocny argument w ręce(wiecie o co chodzi).I najważniejsze garażuję ją. Zawsze jest czysta i zadbana. Bo ja uważam jaki by to nie był samochód to zawsze powinien byc zadbany. (I przpraszam za błędy w pisowni)
mistrzostwo świata,klasyka ropniaka po liftingu. Myśle że teraz japońce są teraz na topie,ale ten dieselek rodzi sobie całkiem dobrze.
jak mo ktoś napisał że to marny segment to przełożenia jak na ten segment bardzo precyzyjne.
biorąc pod uwagę segment nie ma o czym mówić.
i tu jest krecha,ale żyjemy w dobie czujników,inteligentnej elektroniki,mam czyjniki w tyle bajka,zastanawiam się czy nie założyć na przód ,chyba tak zrobię,widziałem jak to działa,ślepy zaparkuje.
mały samochód do wszystkiego blisko :)
dla mnie bajka,bujałem się wcześniej volvicą taką starą ale długo zanim się nagrzała to ja już wysiadałem,jak ci szwedzi jeżdą w zimę albo jeżdzili hehehe,bo teraz te modele mają nie złe i chyba grzeją lepiej hehehehe
doskonała ,musimy pamietać że to jest mały samochód
jak na ropniaka nie zła,ale ja osobiście uwielbiam jak dieselek mróczy,po zatym jak silnik jest zimny to zawsze głośno chodzi nie ma siły.
spalanie mistrzostwo świata,powiem tyle że dane producenta są zawyżone,trzeba mieć ten samochód aby się przekonać jak ten silnik naprawdę chodzi,przeglądy hmm i tu jest STRES,jestem ze ŚLĄSKA,wojne z ASO już miałem,teraz testuję ASO w TYCHACH,napiasałem testuję tak więc nic więcej nie powiem,ale napiszę jak termin testu minie.
Powiem tak,nad kupnem samochodu rozmyslałem ponad 1 rok czasu,analizowałem wiele ofert innych mark sam. iszczeże powiem oferta skody wypadała najlepiej, za te pieniądze mogłem mieć segment wyżej sam. ktos powie ,ale nie diesla,a tu był i to całkiem nieżle wypasiony. A najważniejsze że mam niesamowita radość jak nią jeżdzę i to chodzi !!!
Cóż tu pisać,bujam się nią po tych śląskich drogach popsutych przez nasze kopalnie i jak narazie bajka. Denerwuje mnie np. że ktoś muwi że cos gdzieś skrzpi trzeszczy, trze.Przeciez popatrzcie jakie mamy drogi,Odbierając sam.zdawałem sobie sprawę że będe nim jeździł a nie patrzył na nie go,druga rzecz to jest sam.dla ludzi powiedzmy że nazywamją nas klasą średnią tak jakich tam materiałów uzywają,można by polemizować na ten temat,ale jak dla mnie i na moje warunki jest doskonała ta bujanka .
nie ma co pisać,ale mam stresa czytając te opinie i oceny.
Dziennik kosztów dla Skoda Fabia I Hatchback 1.9 TDI 101KM 74kW
5,4