zimny silnik strasznie hałasuje, a po rozgrzaniu jest niewiele lepiej, ogólnie słaba kultura pracy i elastyczność też (do tego to jest turbo potrzebne) aha i silnik bierze olej już od jakiegoś czasu, niby nie wiele ale wydaje mi sie to troche dziwne przy takim przebiegu...
najlepsza skrzynia z jaką miałem do czynienia w samochodzie
świetny układ jezdny tylko że w wersji classic są beznadziejnie wąskie opony i troche odbierają radość z jazdy
przednie słupki, tylne słupki...
za duża poowierzchnia deski rozdzielczej skutecznie ogranicza miejsce z przodu, ale nie jest tak źle, gorzej z tyłu
bardzo słabe ogrzewanie, szczególnie kiedy jest duży mróz, trzeba czekać całe lata zanim sie nagrzeje, ale grzeje
jeżeli z przodu nie siedzą pasażerowie o ponad przeciętnym wzroście to z tyłu znajdzie się całkiem przyzwoita ilość miejsca na nogi
wyciszenie troche za słabe choć jak na takiego klekota strasznego to w środku jest dużo dużo ciszej niż na zewnątrz
spalanie min. 4l/100km, max. 6l/100km, przeglądy troche drogie, a naprawy to w zasadzie nie wiem bo nie było przez 4 lata ;-)
cena wysoka a jakośc taka sobie (egzemplarz z początku produkcji)
czaasem coś odpadnie i dużo elementów trzeszczy szczególnie w desce rozdzielczej...
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 101KM 74kW