nic tym nie da się wyprzedzić,oprócz kombajnów i traktorów,a spod świateł to nawet maluchy mnie wyprzedzają
duże problemy z wejściem 3 i 4 biegu,haczenie
jest zbyt nadsterowna,wynosi na zakręcie nawet przy prędkości 30 km/h
przy wjeżdżaniu do garażu nic nie widać,kompletnie!I jeszcze te wyjstające i za małe lusterka
bardzo niewygodne siedzenia,ból kręgosłupa po 5 minutach,złe rozmieszczenie przycisków na desce rozdzielczej,tragiczna jakość materiałów wykończeniowych,wieczne skrzypienie
w zimie nawet szyba nie chce odparować,na dodatek trzeba siedzieć we wnętrzu w kurtce tak jest zimno
nie można nawet się wyprostować,a o nocowaniu nie ma nawet mowy,wieść psa to straszna męczarnia,teściowa mi zrobiła awanture jak wiozłem ją na imieniny i żona przez to ode mnie odeszła
o wyciszeniu po prostu zapopmniano,szkoda pieniędzy wydawać na radio bo i tak nic nie słychać
paliwo to się leje wiadrami,12 litrów w mieście i 8 na trasie,i do tego o połowę za mały bak paliwa,naprawy wykonywane niedokładnie i z pośpiechem,niemiła obsługa,kosmicznie drogie oryginalne części(sam kupuje zamienniki)
nie mam pojęcia kto wymyśla te ceny,przecież jakość tego auta jest żadna
wyłamujące się przyciski,odpadanie tapicerki,palące się żarówki
gdy kupiłem po pierwszym tygodniu użytkowania siadło mi tylne zawieszenie,po miesiącu musiałem wymienić skrzynię biegów i sprzęło,pękła mi przednia szyba