Auto zakupiłem trochę dziwnie bo cena była 4500 ale za samochód zapłaciłem 4900 ,początek jazdy był nawet pozytywny w moim odczuciu ale ocena przeze mnie była niska ponieważ brak świateł cofania ,brak podświetlania tablic,spalone żarówki pozycyjne i brak żarówek do świateł przeciwmgielnych (musiałem zainwestować ) po przejechaniu kilku miesięcy miałem poważną pierwszą awarię nawaliła mi pompa wody ok zdarza się potem zmagałem się z cieknącą pompą wspomagania żeby było ciekawie zaciął mi się rozrusznik do tego miałem problem z brakiem drążków stabilizujących oraz lewy wahacz był do naprawy przez co nie przeszedłem przeglądu gdy usterki były naprawione dostawałem informacje o tym że psuje mi się pompa paliwowa i zaczyna się psuć znowu pompa wody ale starałem się jeździć w miarę oszczędnie więc jakoś to jeździło.Wielokrotnie pompa wspomagania zaczęła się psuć i przeciekać (instruktor mi powiedział że to wada tych samochodów),do tego popsuła się maglownica co było kosztowne w naprawie i wymiana rozrusznika bo popsuł się ,wymiana wahaczy i na koniec płyn chłodzący poszedł na tłoki .Podsumowując ten samochód jak dla dziadka ciotki wujka po mieście(miejski samochód) nadaje się w sam raz ale jak ktoś potrzebuje auta do podróży lub jeżdżeniu na dłuższe dystanse odradzam kupowania tego samochodu w tych rocznikach,nowe auta z tego co wiem są w lepszym stanie. Samochód ma przejechane 199.000 km .