jestem miło zaskoczony tym samochodem myślem że skoda w srdoku ciasno itd ale jak się okazało to w srodku niejest tak mało miejsca jak się może wydawac super przyśpieszenie silnik niezawodny jechałem nim do zakopanego z zakopanego na bałtyk i z bałtyku do kielc bez zadnych niespodzianek super sie nim jechało bez bolesci naprawde polecam oczywiscie każdy chwali swoje ale ten samochud trzeba chwalic bo jest super wykonany jeszcze raz polecam
silnik nawet dobrze przyśpiesza cichutko chodzi na światłach siedząc w kabinie czasami się wydaje czy przypadkiem niezgasł dobrze się nim pokonuje trasy .
bez zastrzeżen wszystkie biegi wchodzą idealnie .
bardzo dobrze się nim pokonuje zakręty niewypada z drogi trzyma sie bardzo dobrze asfaltu wpomaganie kierownicy także delikatnie chodzi jest super.
nic mi nieprzeszkadza w widoczności
w zimę szybko nagrzewa i skutecznie robi się ciepło a w lato szybko chłodzi i także jest chłodniej
dla kierowcy i pasażera z przodu jest bardzo dobrze miło się pokonuje dalsze trasy bez zmęczenia a z tyłu dla troje dzieci jest także super ale już dla osów dorosłych jest zbyc ciasno więc z tyłu dwie dorosłe osoby okay.
bardzo cichutko niesłychać silnika ktury sobie brzeczy pod maską ani tego co jest dookoła na zewnątrz do 130km/h można normalnie rozmawiać potem jest już troszkę głosniej
w trasie pali mi nawet 4,8litra w mięscie 7,5l a srednie spalanie to 6 l
Jako cenowo niesą to tanie samochody trzymają sie nacenie nawet po kilku latach wkońcu silnik volkswagena