: Pfrzestronne wnętrze jak na mały samochód
Jak za ceny rynkowe rzędu 15000 za używke DOSKONALE!!! Za nową dałem 37000 niecałe ;/
Silnik trwały lecz zbyt słabe 60 KM jak na masę auta. Minimum 3000 obr/min. żeby sprawnie przemieszczać się po mieście. Pali przy normalnej delikatnej jeździe bez wariactwa 7 litrów w cyklu mieszanym więc gaz mi niepotrzebny jak to wielu montuje, tymbardziej że robie ok 10000 km. rocznie a na zakupy mam TICO :)
Jak narazie bez zarzutu , trzeba tylko wciskać sprzęgło przy zmianie biegów a nie jeździć jak firmówką , na zasadzie nie moje , mam to gdzieś !!!
Po czterech latach tuleje z tyłu pozatym ok a nie jeżdżę po dobrych drogach.
Przeszkadzają szerokie słupki
Trzeszczy mi tylko plastyk z tyłu przy półce
Trzeba pamiętać o filtra przeciwpyłkowego
Dobra jak na dość nały samochód choć pasaże z tyłu na środku nie może wygodnie się oprzeć.
Silnik słychać dopiero po przekroczeniu 3000 obr. ale do oszczędnej jazdy wystarczy kręcić go do 2500 obr.
Bardzo dobrze , może razić szary plastyk dołu deski rozdzielczej który lubi się rysować ale ja tam estetą nie jestem.
Poza skrzypiącymi tulejami z tyłu nic się nie dzieje a auto ma rok rocznie wymienianby tylko olej i filtry nic więcej się nie robi !!!!!!!!!!
JAK NARAZIE BRAK , mrugała mi tylko kontrolka epc podczas jazdy ale już naprawione.