Nie warto nawet napluć, bo do warsztatu jeździ się kilka razy w roku mimo serwisowania w ASO
Kiepściutka kultura pracy, ale jaka ma być na 3 cylindrach
Może być, choć trzeba obchodzić się dość delikatnie
NIeżle trzyma się drogi, ale tylko na oponach 185. Masochistom polecam 165 (latem)
By spojrzeć w prawo na skrzyżowaniu jak wiezie się obok siebie pasażera, trzeba mieć rentgena w oczach, bo guzik widać
Byłoby dobrze bez elektrycznych szyb, ale macanie po klawiszach umieszczonych w najmniej wygodnyej odległości to gehenna
elektroniczna regulacja ogrzewania rozleciała mi się po roku. Od tamtej pory żadne pasowanie komputera i silniczka nie pomaga na dłużej niż miesiąc. Po 3 latach ogrzewanie zresztą i tak padło, a naprawiło je solidne kopnięcie, bo serwis sobie nie dawał rady
Jak na małe auto, to całkiem całkiem
Nawet bardzo dobrze gdyby nie wyjący niczym kot w marcu spryskiwacz
W stosunku do konkurencji znacznie taniej,a zużycie paliwa satysfakcjonujące
Zapłąciłem 43 tys. za nowy, a na naprawy wydałem już blisko 14 tys. G.. wart samochód. A Felicia była taka fajna
Automat stopu padł po roku, silnik obiegu wewnętrznego po 2 latach, pękł klawisz otwierania szyby pasażera, oderwała się tapicerka w bagażniku po 4 latach, tłumik końcowy wysypał się po 2 latach, środkowy rok później, lakier na kantach drzwi już płowieje i się ściera przy woskowaniu, w osłonie lusterka lewego wyje wiatr, sonda lambda zapaprała się po trzech latach firmowym paliwem, poduszki od stabilizatora przechyłów pękły po 2 latach, do tego woda cieknie dośrodka przez drzwi od urodzenia
Po 50 tys. km wypaliły się zawory 2 cylindra i głowica poszła do wymiany. Takiej tandety nigdy w życiu nie spotkałem, a jeździłęm m.in. Wartburgiem 353
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 64KM 47kW