Jak za ta cene 44 tys. wszystkie opcje (klima polautomat, radio z CD, halogeny itp)
Głupio brumi w środku (ttttttttt...........). Wcześniej jeździłem dieslem volvo s40 :)
OK.
Jak wyjechałem z salonu koła były niewyważone, po ich wyważeniu jest OK. Z tym że samochód jest lekki więc przy predkosci powyżej 130km i silnym wietrze potrafi go wiatr znosić na boki.
OK
Idealna. Wszystko pod ręką, dużo miejsca z przodu, czytelna deska rozdzielcza.
Nieźle grzeje, nawiewa i ziębi (klima)
Jak na małe autko jest super.
Nie jest tak ciche jak volvo :) ale niczego sobie.
Mogłoby by być mniej - teraz średnio pali mi 6,6 litra na 100 km. Jeżdżę nim po dotarciu z średnią prędkością 120 km (czasami do 145 km) - gólnie po mieście do 90.
Moglby byc tanszy (na poziomie 30 tys za wszystkie opcje). W koncu pali to 6 litrow na 100, nie jest to samochod elektryczny ( a wiec przestarzala technologia) oraz po prostu jest to jedynie kupa blach z plastikami w srodku - ot bezduszna maszyna - co innego motocykl :).
Przycisk od podgrzzwania tylniej szyby po wciśnieciu pozostaje na swej wcisnietej pozycji do momentu az samochod sie nie nagrzeje :(
Jeszcze nie miałem. Poza tym ze nie wywazyli mi opon zimowych po wyjechaniu z salonu (orginalnie zalozone byly w salonie na nim letnie - zimowe trzeba sobie wywalczyc :)) - potrafi to rozdraznic - kupujesz nowy samochod a kierownica lekko drga.
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 64KM 47kW