dla mnie ok, ale żona klnie (wolała 1,2 fiata). Ten dziwny warkot (trochę jak z V6 :-) razem z dość niskim momentem obrotowym na początku się podoba potem trochę irytuje a z czasem się po prostu zapomina, że fancuskie i włoskie auta są chyba cichsze. elastyczność rewelacyjna oczywiście jak na tę pojemność.
świetna (przynajmniej w porównaniu z oplem i fiatem). chociaż kilka razy zdarzyło się nie wskoczyć płynnie jedynce - ale w kategoriach promili
świetna - żadnych zastrzeżeń
tył nieważny - od tego są czujniki. Z przodu chyba trochę za duże słupki - ale to koszt dość ciekawej sylwetki. Idiotyczne prawe lusterko. w sumie OK
żadnych zastrzeżeń. w założeniach ma przewozić 2 osoby. W sumie to całe wnętrze jest "po niemiecku" - i bardzo dobrze. trochę "upieprzliwe" było wyłaczenie tylnej wycieraczki po wyjechaniu z salnou, ale mało istotne dla oceny ergonomii.
ten model "albo zimno albo gorąco" można by było poprawić. i trochę cichsze wentylatory. trochę żal że nie mam klimatyzacji ale cena była wyśrubowana
OK - żadnych uwag
silnik odrobinę za głośny (jw.)
myślałem, że będzie źle. jest super. w mieście mniej niż w katalogu. poza - katalog
od początku źle zamontowano tylną wycieraczkę. sprężyna w ramieniu wyciraczki tarła delikatnie o szybę. efekt - po 6 miesiącach szyba nagle poszła w drobny mak. niesamowite wrażenie - coś jak w filmie z Brudnym Harrym - jedziesz i nagle strzał w tylną szybę. całe wnętrze auta w odłamkach. ciekawe co by w tym momencie było gdyby auto prowadziła moja żona.
ASO zareagował z klasą - błyskawiczne wstawienie szyby w ramach gwarancji. Polacy naprawili złe wrażenie czeskiej staranności. poza tym :-) ok
odpukać ok
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 64KM 47kW