Samochód dla mnie rewelacja. To mój pierwszy nowy samochód z salonu i nie żałuje. Kupiłam auto z klimatyzacją, podgrzewanymi fotelami elektrycznie sterowanymi lusterkami. Auto posiada wszystko to co jest dla mnie niezbędne. Średnie spalanie 4,3 litra jest rewelacyjnym wynikiem. W zimie szybko się nagrzewa podgrzewane fotele robią swoje. Grzeje cały fotel łącznie z oparciami . Jak dla mnie super autko. Wcześniej miałam VW GOLFA V auto z wyższej pólki ale niestety używane z przebiegiem którego nigdy nie poznam gdyż kupiłam go w komisie. Teraz mam nowy samochód z gwarancją. Najbardziej zaskoczyło mnie wyciszenie tego auta. Niech inni mówią że jest inaczej ale jadąc tym autem po autostradzie z prędkością 150 km/h nie czuje żadnej różnicy pomiędzy VW którego tyrkąt silnika mnie denerwował. Przy prędkości do 100km/h auto jest naprawdę ciche co mnie bardzo zaskoczyło gdyż z taką prędkością jeżdzę do swojej pracy
Wcześniej posiadałam VW GOLF V z silnikiem diesla. Ciągłe awarie i problemy z silnikiem zmusiły mnie do sprzedania tego padła. Potrzebowałam samochodu którym dojadę pewnie do pracy a przy okazji będzie ekonomiczny. Silnik może nie jest demonem prędkości ale spalanie w trasie 3,8 litra mówi samo za siebie
nowy samochód nowa skrzynia narazie jest super
nie mam nic do powiedzenia, szybko się nagrzewa w środku
dużo miejsca gdyż auto nie jest napompowaną bryłą a solidnie przemyślaną konstrukcją.
dla mnie rewelacja a jeżeli ktoś nie wierzy niech się przejedzie wersją próbną to nic nie kosztuje będzie miał własne zdanie
w trasie z wrocławia do poznania osiągnąłam wynik 3.2 litra średnie spalanie. Po wrocławiu w korkach nie przekraczam 5,3 litra
auto nowe nie mam co powiedizeć
auto nowe nie mam co powiedzieć