Auto z 2006,pierwsza rejestracja 07,rewelacyjna skrzynia Dsg i niezły silnik.Auto bezpośrednio porównuje z Scenicem I dci z 2003,którym od nowości zrobiłem 230000,a który teraz służy tylko do \"roboty\".W sumie Toledo to bardzo udany i przyjemny samochód,mocne strony to DSG i lekko działajace wspomaganie i ogólna obsługa wszystkich urządzeń.
Komfort bardzo dobry jak na Seata,jednak komfort w Scenicu to inna bajka,fotele,zawieszenie,kolorystyka środka,tapicerki,duużo lepsze w francuzie,prowadzenie podobne,wyciszenie lepsze w Scenicu.
Szczerze powiedziawszy to nie chciałem Seata bo miałem w 98 Cordobe i to była kompletna porażka,ale teraz zaciekawiła mnie skrzynia Dsg i po jeżdzie próbnej stwierdziłem że jest ok.
JESZCZE CHCIAŁEM PORUSZYĆ SPRAWE GINIECIA ALCESORIÓW TYPU LEWAREK Z BAGAŻNIKA AUTA W aso.
W poprzednim seacie 10 lat temu wyparował lewarek i klucze o czy przekonałem się dopiero przy sprzedazy i teraz widzę że tez już nie ma.
WIĘC UWAŻAJCIE NA ASO W WARSZWIE,CHODZI O DWA NAJWIĘKSZE W W-WIE
elastyczność i ciąg bardzo dobry,wyciszenie takie sobie,w scenicu I dci z 2003 lepiej,elastyczność w Toledo troche lepsza,ale niewiele bo scenic miał fabrycznie 105 ps. ale go zczipowałem
automat Dsg,rewelacja,6 biegów,świetnie redukuje przy wyprzedzaniu,szybsza niż manual
Dobry,komfort w miare jak na Seata,troche nerwowo tłumi nierówności.
dobrze
dobrze
klimatronic
ok,trochę twarde siedzenia, w fiacie Uno którego miałem 15 lat temu były lepsze.
silnik mógłby być lepiej wyciszony
nie sprawdzałem
55 tyś za 2006 full bez skóry