Ocena kierowcy - Seat Toledo III

Zadowolony urzytkownik, 17 lat temu
Silnik 1.6 102KM 75kW
Rok produkcji 2006
Seat Toledo III 1.6 102KM 75kW 2004-2009 - Oceń swoje auto
Samochod doberze sie prowadzi silnik mogl by byyc wiekszy ale w trasie rekompensuje sie o dziwo dobrą dynamiką:)
To moja druga ocena w sumie taka sama ciutek malo koni pod maska chociaz czasem potrafi zaskoczyc:)Nie dlugo wymiana rozrządu:/Ale tak jak pisalem wczesniej na 5 biegu przy predkosci ponad 100 smialo mozna wyprzedzac, o dziwo wtedy ma bardzo dobra dynamike.Jestem milo zaskoczony bo na gazie auto przyspiesza lepiej jak na benzynie:)
Precyzyjna dobrze dostrojona do teo silnika, na szczescie bo inaczej bylo by kiepsko.
Rewelacja, ale czeka mnie wymiana łącznika stabilizatora:/
Tak jak pisalem wczesniej kiepsko lusterka po nizej krytyki:(
Bez zarzutu:)
Dobrze sie sprawuje:)
Dla mnie wystarczajaco, bardzo wygodna tylna kanapa:)Siedzialem w octavi i w paru renówkach na tyle nie przebijają toledo.Ale przod tez wygodny
Dobrze tlumi nierownosci,silnik jak jest zimny jest glosny ale po rozgrzaniu slychac go jak fajnie pracuje:)
1.4 16V duzo pali 10l w miescie na trasie 7-8 to za duzo jak na zawrotna moc 75koni.W 3 godzinnym korku spalil 12l gazu masakra tyle to pali saab 93 z 2.0 mojej znajomej.
Moze byc choziaz tyle ile za niego zaplacilem teraz moglbym se kupic z silnikiem 1.8 20V
Zapala jezdzi, tankuje i jade, ni ma problemu:)
nic sie nie dzieje oby tk dalej:)

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.6 102KM 75kW [l/100km]

7,7