JACK SPARROW... Cpt.J.S. - Dąbrowa Górnicza,
10 tys. km
Okres użytkowania:
1 rok
Przeniesienie napędu
: NAJLEPSZA RZECZ W SEACIE TO DOBRZE ZESTROJONE ZAWIESZENIE I WYSOKI MOMENT OBROTOWY Z NIEZŁĄ KRZYWĄ PRZYROSTU CO GWARANTUJE DOBRĄ DYNAMIKĘ I WYSOKĄ ELASTYCZNOŚĆ.
: deszczówka gromadzi sie na progach drzwi
Układ elektryczny
: powypalane cyferki wyświetlacza climatronic´a
: Na zimno hałas, hałas i jeszcze raz HAŁAS !!!
POLECAM KAŻDEMU. WSZELKIE DROBNE USTERKI I NIEDOGODNOŚCI SĄ REKOMPENSOWANE WSPANIAŁYMI WRAŻENIAMI Z JAZDY. AUTO ŚWIETNIE SIĘ PROWADZI I JEST WYSTARCZAJĄCO DYNAMICZNE.
KLEKOT !!! Jak każde TDI....
...ale za to jest superelastyczny. Zbiera prawie cały prędkościomierz na 3 biegu. No i kierowca ma cały ogrom radości gdy wskazówka obrotomierza przekracza 1,9 tys obr./min. ---> turbina startuje z takim kopem, że z pomocą musi przyjść system komtroli trakcji. SUPEREFEKT !!!
Super wybiera biegi.
Zaje...świetne prowadzenie auta. Precyzja i pewność !!
Widoczność raczej dobra.
Mam model w pełnej opcji: tempomat, komputer, klima. Wszystko obsługuje sie intuicyjnie
Klima rewelacyjna... nie wiem co to zaparowane szyby...
Kierowca ma wszystkiego pod dostatkiem, ale pasażerowie z tyłu mogą marudzić z powodu braku przestrzeni.
uuuuuuu. Wyciszenie nie jest najlepsze. Przynajmniej w porównaniu z bliźniaczymi Audi A3 oraz VW Golfem z tymi samymi silnikami
Spalanie rewelacja. Wolno raczej nie jeżdżę, a silnik średnio połyka 5,5-6 l. ON
NIE DA SIĘ kupić nic lepszego w tej samej cenie... chyba że po powodzi lub kradzione.. :))
W aucie z 2002 roku odrobinę trzeszczy tapicerka, częściowo przepalił mi się wyświetlacz automatycznej klimatyzacji, zapychają sie uszczelki przy progach drzwi co prowadzi do gromadzenia sie wody w tym miejscu
ŻADNYCH poważnych usterek NIE MIAŁM
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 110KM 81kW