bardzo bardzo zadowolony, chcialem bore albo golfa ale tak wyszlo ze kupilem to- nie zaluje, niczym nie ustepuje vw a w niektorych aspektach nawet przewyzsza
dynamiczny, oszczedny, jak narazie bezawaryjny....jedynym minuesm jest to ze jest troche glosny
czasami problem z 1 biegiem,, reszta biegow wchodzi bardzo delikatnie i plynnie
zalezy co kto lubi... jest dosc twardy ale doskonale sie trzyma, prowadzi sie bardzo lekko i przyjemnie
do przodu dobrze, do tylu gorzej ale niezle
jak przystalo na produkt vw bardzo dobrze, wszystkie rozwiaznia podobne jak w vw i audi, intuicyjna obsluga, tak powinno byc w kazdym aucie
mam wersje z klima automatyczna, rewelacja, nie cche juz auta bez cliamtronica!!!
z przodu wystrczajaco, z tylu troche malo na nogi , utrudnione wsiaadnie do tylu
dobrze ale nie bardzo dobrze- glosny silnik , reszta ok
rewelacja!!!! to auto przy swoich gabarytach i pojemnosci potrafi osiagac srednie spalanie na poziomie ponizej 5l/100km ON, w trasie przy stalej predkosci pali 4l, w miescie przy ostroznej jezdzie 5.5l , srednio przy normalnej jezdzie w cyklu mieszanym 5.5l, wykorzystujac w pelni mozliwosci silnika mozna uzyskac splanie 8l/100 hehe:D
drogie auto ale warte tej ceny, zaden opel zaden citroen itp. lepiej kupic seata
mam auto pol roku, jak do tej pory bezawaryjne
mam auto pol roku, jak do tej pory bezawaryjne