: W zupełności wystarczy do płynnej jazdy i jak trzeba to można trochę poszaleć..
Układ elektryczny
: Przygasające lampy przy podnoszeniu szyb..drobiazg
: Małe ognisko rdzy w rynience na wysokości słupka środkowego
Ogólnie super autko, mimo przebiegu sprawuje się świetnie. Drobne usterki w niczym mi nie przeszkadzają. Bez zastanowienia kupił bym raz jeszcze..
Bardzo fajny motor, długie biegi, kulturalny egzemplarz, można troche przycisnąć. pewnie przy 1.8 jest lepiej ale idąc tym tropem to pewnie w 2.0 jest jeszcze lepiej i tak dalej.. 1.6 w zupełności wystarcza no i przy wyprzedzaniu nie trzeba zmawiać różańca. troszkę faluje na wolnych obrotach ale nie chce mi się czyścić przepustnicy.
Wszystko ok, biegi wchodzą poprawnie, czesem tylko jedynce trzeba trochę pomóc..można jej to wybaczyć..
Wszystko gra..czasem coś tam zastuka w tylnym zawieszeniu jak sie w jakiś krater wjedzie ale staram się tego nie robić za często. ogólnie autko miekkie i po drodze płynie bardzo dostojnie.
Z racji wysokiego zadka trzeba uważać gdzie się cofa..hak pomaga..no ale widziały gały co brały..staram się zazwyczaj jeździć do przodu, a tam to już super widoczność. :)
Uchwyt na napój przydał by się też dla pasażerki, tak wiem, jest w drzwiczkach od schowka ale to już nie to samo, wymiana radia wiąże się z zakupem przejściówki, trochę mały otwór załadunkowy. Maskę trzyma siłownik - super, Generalnie jest dobrze!
Jest ok..Grzeje super, latem troche skwar więc kolejne auto będzie z klimą..
Siedzisz jak na tronie. Super podnóżki obok sprzęgła i pedału gazu. Pazażerowie czasem kolanami po plecach przejadą ale zazwyczaj jeżdżę tylko z jedną pasażerką..
Dopóki nie wdusisz pedału gazu w podłogę jest super cicho..Na wyższych obrotach konie wdzierają się do kabiny..ale wystarczy nie deptać na chama i jest ok..
Nie zwracam na to uwagi..wlewam paliwo i ruszam..Duże auto musi palić więcej niż poprzednie - seicento
Super autko za śmieszne pieniądze. Zawsze jak nim jadę to klepie w deskę z radości. :) Polecam!
Siłownik w tylnej klapie szwankuje, czasem po przekręceniu kluczyka zjeżdża szyba. Ale spoko..używam pilota i jest ok..delikatnie przygasające lampy przy podnoszeniu i opuszczaniu szyb..może jakaś wilgoć albo coś..ogólnie mi to nie przeszkadza.
Zawsze dowozi mnie do domu..bez opaw ruszam nim na długie wyprawy..Jak narazie tylko olej, świece i przewody wymieniłem..