Wersja excellence jest optymalna. Stosunek jakości i ilości wyposażenia do ceny. MINUSY: brak teleskopów w masce od silnika, zsuwający się podłokietnik, zatrzask od rolety bagażnika. PLUSY: genialny tempomat (ekonomiczny), system antykolizyjny bez automatu też działa!!!, rewelacyjne LEDy i aut. długie światła, świetne menu, polecam za 700 zł system do podłączenia smartfona ( nawigacja google na przykład), rewelacyjne siedzenia, rolety w oknach z tyłu bardzo dobrze wykonane. Tapicerka bardzo łatwo się czyści ( 2 dzieci ). Realne spalanie. 10% miasto, 60% trasa, 30 % autostrada 6.4 l/100km . Jadąc mega ekonomicznie można spalić 4.5 l/100. Przy 80 km/h 5.5 l/100. Przy 110 km/h 6l/100. Przy 140km/h 7.5l/100. 170-180 km/h 10-11l/100.
Niesamowicie cichy. Brakuje mu trochę elastyczności, ale zawsze można zbić bieg.
Bez zastrzeżeń.
Zestrojony sztywno i twardo. Świetnie trzyma się drogi. Nierówności trochę czuć ale ogólnie drogi mamy równe, więc nie ma co się czepiać. Nie widzę różnicy pomiędzy r15 b195/65 a r17 225/45. Nie kupujcie r16 na zimę.
Lakier nie za mocny.
Troszkę trwało przyzwyczajenie do małych lusterek ale teraz jest ok. Cienkie słupki przednie.
Jak w całym koncernie. Wszystko czytelne i pod ręką.
Klasa!!!!
Trochę brakuje z tyłu ale to nie mój problem. Bagażnik. Pojemność deklarowana, a realna to myślę jakieś 80 litrów różnicy. Plus za haczyki i półki po bokach i składanie siedzeń z bagażnika.
Przy 170 można spokojnie rozmawiać.
Na razie bez kosztów dodatkowych.
Brak
Brak.