Wygląda rewelacyjnie z zewnątrz (na felgach 18").
Wewnątrz też wygląda super (zegary przede wszystkim).
Prowadzi się rewelacyjnie.
Wiem że to 1,6 ale jak na 1,6 fajnie się zbiera (trzeba kręcić oczywiście).
Wrażenia dziwękowe (fajny ten wydech oryginalny) przy przyspieszaniu powodują że wydaję się że przyspiesza dużo szybciej :)
Pracuje bez zarzutu. W moim przypadku wsteczny pod obciążeniem wyje (nie wiem czy każdy tak ma) i jedynka czasem nie wejdzie do końca i wyskoczy (rzadko ale się zdarza).
Prowadzi się rewelacyjnie. Dla tych co lubią miękkie auta komfort będzie pewnie niedostateczny, ale dla mnie zawieszenie jest zestrojone super. Na oponach o profilu 45mm przechyły zawieszenie w szybkich zakrętach praktycznie nie występują. Trzyma się drogi jak przyklejony.
9 lat i korozji brak.
Jest ok. Z przodu grube słupki boczne trochę ograniczają widoczność.
Dla jest super.
Ok
Kierowca i pasażer mają wystarczającą ilość miejsca. Za kierownicą można przybrać idealną pozycję i pokonanie 300km bez przerwy nie męczy. Z tyłu pewnie gorzej, ale nie siadam z tyłu...
Powinno być 3 gwiazdki, alę że słychać silnik i opony mi nie przeszkadza (przy większych prędkościach).
W auto włożyłem dużo (bo chciałem), ale z awarii to tylko lub aż chłodnica przerdzewiała i trzeba było wymienić bo płyn ciurkiem uciekał. 1,6 miał być bez awaryjny i odpukać taki jest. A instalacja gazowa powoduję że koszt przejazdu 100km jest bardzo zadowalający (bez gazu byłaby lipa)
Za mój egzemplarz zapłaciłem dużo, ale był w super stanie. Dzięki temu wizualnie prezentuje się znakomicie i problemów z awaryjnością też nie ma. Stosunek moja satysfakcja vs. cena ocena celująca.
150 tys. przebiegu i 9 lat więc eksploatacyjne niektóre podzespoły siłą rzeczy muszą się powoli kończyć.
Poza chłodnicą która przerdzewiała brak poważnych usterek (przy 9-latku trochę dziwne że przerdzewiała no ale tak się stało)
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 CR 105KM 77kW