: Turbospezarka nagle zaczęła dziwnie świszczeć między 2000 a 3000 obrotów naprawa droga od 800 do 1600 a nowa to bagatela 2300
jak się nic nie zepsuje to fajne auto ale jak coś padnie w silniku siąść i płakać
Silnik fajny jak na 150 KM to fajnie śmiga bardzo duże przyśpieszenie już na 2 prawie 100km/h, pasażer może dostać epilepsji hehe max 215km/h
Skrzynia precyzyjna bardzo fajnie biegi wchodzą jednym palcem i 6 bieg to jest fajna sprawa na trasie można przyoszczędzić na spalaniu
Fajnie sie trzyma drogi ja mam felgi 17 225 45. Ale szczerze mówiąc to na nasze drogi i te koleiny to tragicznie się prowadzi to już w Czechach jest lepiej.
na zakrętach jest gorzej przednie słupki trochę zasłaniają ale da się przyzwyczaić, i z cofaniem mała szyba z tyłu ja daje rade
klima porządku, szybko się grzeje a w lecie też szybko chłodzi
ja mam dużo miejsca i moja dziewczyna to się nie przejmujemy gorzej jest z tyłu kto wysoki to głowa po suficie szura hehe
do 2000 obrotów spoko ale powyżej to lepiej radio pogłośnić
paliwo ok na tracie przy pełnym baku i spokojnej jeździe to nawet można zrobić max 900-950 kilomtrów w mieście jak się szaleje to 7.3 do 8.5 litra na 100 kilometrów. Naprawy: zawieszenie tanie dużo części pasuje z volkswagenów ale jak sie jeździ ostrożnie to nawet można 100000 zrobic. Rozrząd nie jest tani 1000 zł już z robocizną.
Cena fajna jak na auto z koncernu volkswagena
Mój seat mnie zawiódł mam go od maja 2009 i muszę teraz naprawić turbosprężarkę totalna masakra nikomu tego nie życzę kosz nowej to 2300 zł bo to jest ze zmienną geometrią i taka musi być nie ma zamienników nie wiem co jest jeszcze zepsute może da się zregenerować to zapłacę 800 - 1600 zł
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 150KM 110kW