: jest elastyczny jak guma od majtek, większość codziennej jazdy pokonuje na 5-6 biegu,nawet po mieście można jeździć na wysokich biegach.( wykluczając korki)
Auto prezentuje się rewelacyjnie, czarny lakier, ciemne szyby, wielkie 18\" obręcze kół. Do tego dobrze brzmi i znakomicie przyspiesza.
Poważnych usterek brak i oby jak najdłużej tak było.
silnik pracuje równio i cicho, Pali nawet w największe mrozy i nie ma apetytu na olej.pisze tu o moim zadbanym silniku :)
szybka i raczej precyzyjna,ale jak zdążyłem zauważyć w koncernie VAG do ideału jeszcze troszkę brakuje.
jest trochę twardy, ale za to precyzyjny i niezniszczalny.
dookoła jest ok , do tyłu już znacznie gorzej. kwestia opanowania pojazdu
wszystko jest pod ręką.
Grzeje szybko, chłodzi jeszcze szybciej, jak wszystko działa jak trzeba to nie ma się do czego doczepić
jest nas 2+1 miejsca jest w zapasie
jest wystarczające, to nie limuzyna albo konfesjonał ze trzeba kościelnej ciszy, silnik mruczy zacnie, szum zasysanego przez turbo powietrza bezcenne :)
trasa Chorwacja 1100 km, średnie spalanie 7,6 przy włączonej klimatyzacji, korku na autostradzie, 4 osoby + dziecko w aucie. Dla mnie rewelacja - średnia prędkość 130 km
Wydaje mi się ze warto kupić takie auto jeśli chcemy wyróżnić się z tłumu.... daje naprawdę sporo frajdy z jazdy, do tego pali relatywnie mało !!
Mój Leon jest obecnie do sprzedania bo kupiłem wersję 1P Streetcopa bo zwyczajnie przekonałem się do tej marki. 604-274-054 jakby ktoś był zainteresowany
Raz padła mi Cewka zapłonowa, ale to akurat drobiazg
brak poważnych usterek od dwóch lat !!
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 T Cupra R 225KM 165kW