: Oszczędny silnik, który przy odpowiednich obrotach pokazuje pazur.. Jednak będę się starał zwiększyć moc tego autka, aby obciążony lepiej śmigał ;)
Całokształt oceniam na 5! Jestem młodą osobą i chcę jeździć tym autem jak najdłużej. Spokojnie wystarczy dla niewielkiej rodziny, świetnie czuje się w tym aucie. Brakuje jedynie troche mocy, ale akurat miałem okazję kupić autko z taką jednostką. Silnik zapewnia bezstresowe wyprzedzanie, ale przydałoby się kilka koni więcej. Jednak był to mój świadomy wybór dlatego piąteczka ;)w przyszłości może dołożę kilka koni do Leona.. Świetny samochód.. a do tego dochodzi jeszcze wygląd :)
Samochód na rynku wtórnym troche kosztuje, ale jest to moim zdaniem adekwatna cena do tego, co otrzymujemy w zamian. Jazda sprawia wiele radości, Leon odwdziecza się z każdym kilometrem :)
Przejechałem Leonkiem ok. 25tys. Jedyną usterką jaka pojawiła się w tym czasie, był niedziałający prędkościomierz, co było spowodowane przerwaniem kabla.. ale była to szybka naprawa. Miałem jeszcze taką sytuację, że pomimo iż rezerwa się nie paliła, w baku nie miałem już benzyny, co też nie było problemem, bo akurat samochód nie chcial mi odpalić na stacji benzynowej, więc rozwiązanie nie było daleko:D z tego względu ocena dobra.
Jak na razie - odpukać - żadnej poważnej usterki! Oby jak najdłużej!